Nakon urušavanja zgrade u Sarajevu: Pročitajte poruku koju je Srđan Mandić uputio Benjamini Karić

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Slučajna gradonačelnica BendŽamina

uvijek reaguje kao da je u pravu, bezgrešna kakva jeste, vjerovatno je i djecu začela u naznanju

Huso

Da je pisanje komentara posao bili bi najbolji na svijetu 😂

Haha

Sramote se i Kalendarka i ovaj mahalac. Navodno upravljaju gradom i općinom a za ništa nisu zaduženi.

Sve do jednom kad prekipi

Oho ti se, pocelo je. Javio se prvo on na drustvenim mrezama. Potom ona kao replika. U tom se javlja on na to njeno da bi ona zavrsila. Jebte jel ima iko da uradi nesto konkretno sem da sjedite i bacate komentare po nekim portalima??? A platu necete zaboraviti da stavite na racun u banci. Nesposobni ste redom.

Gh

Bosnje su toliko nesposobne da im se zgrade same ruse, kao da je kod njih zemljotres a ne u vasoj matici turskoj.

Ja

Sram bilo obadvoje, prepucavate se po medijima. Papci niste pa da ne vidite u kakvo se smetljište grad pretvorio.Moja porodica je glasala za oboje, ali nema teorije više ikad.

Kemo

Ljenjivac vs Samoljubiva ka Trojkica Jel Samoljubljiva ili Samoljepljiva

.

Bosnje su toliko nesposobne da im se zgrade same ruse, kao da je kod njih zemljotres a ne u vasoj matici turskoj. ka Gh Ili ko da je daj Bože Banja Luka

/ Najnovije