Nakon što su iz Ambasade SAD pisali o ruskim paravojnim kampovima, oglasio se Radovan Višković

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tttt

Eto nema, sto ti je sef opet otiso putinu, po nove direktive.

041

Obrezani majmuni, hvatajte mudzahedine po svojoj p*******ac iji. Prestanite da se vise uvlacite u cmar Amerima. Nikad necete dobiti 49% BiH.

Hambasada je truhla

kao i demokratija, ubice

IVA

RADOVANE .GLUPI RADOVANE:):):):):) USA KOMENTIRAJU STO HOCE A ONI ZNAJU DA SU BILI KAMPOVI

Hhhhh

***

Neznaju

E rstni neosudjeni zločince,pa amerikanci znaju i vide što ćeš danas ručati a kamoli neznaju za ruske kampove.Znaš šta,budi sretan da oni održavaju u BiH ni rat ni mir inaće da im je do mira tebe,tvoga gazdu i vaše pristalice bi već odavno nestalo.

Višak

Si u našoj Državi dijete ti genocidnog jebfm..Svi će te vi poganijo ponovo nazad ko za sibir ko za karpate

BAD

Nedopustivo nego kako...i šta ćete poduzeti po tom pitanju rineKa u Srbskoj?!? :-))))

333

Ovako prica svaka vlast koja sponzorise teroristicke kampove.

Hibridni rat protiv BiH uz pomoć CIA

Isto kao i ove dojave o bombama. Nisu to djeca nego ovi što su na platnom spisku ambasade. Širenje lažnih vijesti i dojava je hibridni rat sa određenim ciljem, da se napravi organizirani haos u državi

071

@Hibridni Vidim i ti si zrtva hibridnog rata. Cuj CIA? CIA osnovala ruske kampove za obuku terorista? I jeste problem sto ljudi pojma nemaju o osnovnim stvarima. Edukuj se, ali fakat. Ne sa ruskih stranica. I ne u centrali propale stranke.

/ Najnovije