Nakon što je otkazan javni doček Nove godine: Odlučeno gdje ide planirani novac

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

AB

Dragan Stevanovi zamjenik predsjedavajućeg gradskog vijeća Sarajevo je penzioner . Bio je u penziji ikad je došao na ovu funkciju. Oslobodite mjesta omladini sram vas bilo !

Mex

Hoćete li dati tih 300 ljudima sto ste im izbili iz džepova i okrenuli turiste prema drugim gradovima?

Sarajka

Dragan Stevanovi zamjenik predsjedavajućeg gradskog vijeća Sarajevo je penzioner . Bio je u penziji ikad je došao na ovu funkciju. Oslobodite mjesta omladini sram vas bilo ! ka AB Daj ne lupetaj, kojoj omladini, nek ti Bakir i Genjac konacno oslobode mjesta, a ovom covjeku svaka cast, hrabar, pametan, principijelan, dobronamjeran, bez dlake na jeziku!!!!!!!

FGT

Hoćete li dati tih 300 ljudima sto ste im izbili iz džepova i okrenuli turiste prema drugim gradovima? ka Mex Daj vam više qu*** da izbijete oći. Pare idu za djecu.

AB za Sarajka

Isto sam pisao kad je bio tekst o Bakiru, Čoviću, Majkićki, Ljubiću itd. Ako ti je ova stara drtina lijepa i pametna vodi ga svojoj kući !

Sarajka

Isto sam pisao kad je bio tekst o Bakiru, Čoviću, Majkićki, Ljubiću itd. Ako ti je ova stara drtina lijepa i pametna vodi ga svojoj kući ! ka AB za Sarajka Vodi i ti Halida Genjca svojoj. Niko nije pisao o ljepoti, a ako ti je mladost jedini kriterij eno ti Zahiragića mlađahnog. Dok je čovjek "pri pameti" neka ga!

Hugo

Dragan Stevanovi zamjenik predsjedavajućeg gradskog vijeća Sarajevo je penzioner . Bio je u penziji ikad je došao na ovu funkciju. Oslobodite mjesta omladini sram vas bilo ! ka AB Kojoj omladini? Covjek ima u glavi vise nego 10 'omladinaca'. I ima obrazovanje i kucno vaspitanje. Eto ti predlozi mladog covjeka, obrazovanog kulturnog i inteligentnog i sa znanjem bar jednog stranog jezika. Nece valjda neko onog tokmaka Zahirovica postaviti, a koliko vidim on se gura svugdje ko oklopno vozilo.

Kvin Latifa

Isto sam pisao kad je bio tekst o Bakiru, Čoviću, Majkićki, Ljubiću itd. Ako ti je ova stara drtina lijepa i pametna vodi ga svojoj kući ! ka AB za Sarajka Pa i da ga kuci odvede, imala bi ugodno drustvo za razliku od zombija i prostacina koji sjede po raznim 'klupama', lupetaju, svadjaju se i deru se da su gladni. Da je srece da se napravi test obrazovanja i pristojnog ponasanja prije nego sto udju u Skupstinu i druge institucije. Vidi se na nama kako papci vode zemlju.

AB

Srbadija se nešto mnogo upalila na spomen imena magarca Stevanovica, varalice i lutora !

AB

Kako si ga nahvalila isto kao da jedva čekaš da ga ugostiš, a ti odmah pomislila na sex ! Vodi i ti Halida Genjca svojoj. Niko nije pisao o ljepoti, a ako ti je mladost jedini kriterij eno ti Zahiragića mlađahnog. Dok je čovjek "pri pameti" neka ga! ka Sarajka<<

Sarajka

Srbadija se nešto mnogo upalila na spomen imena magarca Stevanovica, varalice i lutora ! ka AB Hajde dušice draga šic u svoja etnički čista 4 zida, dosta je botovanja za danas.

/ Najnovije