Nakon skandala, uposlenici BHRT-a bivši pripadnici Armije BiH uputili saopćenje

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Takozvana Armija takozvane RBiH?

U cemu je problem? Ne postoji ni tzv Armija ni tzv Republika, samim time nije nikakva greska nazvati takve bivse tvorevine takozvanim

On

To borci,sve sto ste vi metaka ispucali u ratu ja cu pojest za dorucak.

Koel je tzv “borac” iz Sve’ske

stalno je u borbi oko skela

Gost

Do Dejtona su sve tri vojske mogle za neku stranu biti tzv. U Dejtonu su sve tri imale isti tretman. Pri formiranju OSBiH su sve tri ušle ravnopravno u njih. Sada možemo za sve tri reći da su regularne jer tvore OSBiH.

Mostar

Nego sta nego tzv. dista je supljacenja. Vise vam pristaje Islamska

Habuhabuhabu

Kome je tzv. neka ide da radi za tzv. medije, Tv Herceg-Bosnu, Tv PC i neka se tamo uče profesionalizmu. Tamo će biti u svom pravom i netzv. elementu.

@genocidasi @uzpovci

Ko sta vas pita? Sud je rekao svoje a te presude tek treba da dobiji svoj pravi znacaj. Gdje god ARBIH nije bila tu su bili zlocini, genocid, uzp. Svijet vas je osudio. Vi branite vase zlocince. Kako god takvu vojsku nazivali "islamska", tzv. Nema tezine i to znate. Zato ponavljste lazi. To jedino mozete. Pored vasih heroja, normalan insan se stidi.

dP

Ko sta vas pita? Sud je rekao svoje a te presude tek treba da dobiji svoj pravi znacaj. Gdje god ARBIH nije bila tu su bili zlocini, genocid, uzp. Svijet vas je osudio. Vi branite vase zlocince. Kako god takvu vojsku nazivali "islamska", tzv. Nema tezine i to znate. Zato ponavljste lazi. To jedino mozete. Pored vasih heroja, normalan insan se stidi. ka @genocidasi @uzpovci Misliš da su svi glupi i da samo gledaju BHRT i Federalnu ? Prije neki dan je bila godišnjica ubistva osmoro djece koju je pobila ta tvoja "časna" armija BiH. Komandant ABiH osuđen u Hagu kao i pojedini generali. O čemu ti pričaš ? Grabovica gdje nije bilo ni jednog vojnika, sve pobijeno. Školski primjer genocida. UZP dosuđen za silos i to još na "vašem" sudu. Odjebi i ti i takve "patriJote" koje gledaju samo jednu stranu.

radio. istočnosarajevo

Auu šta se ovih botova nakotilo na ovom portalu . Rano ste počeli, izbori su tek za godinu dana. Armija BIH jedina legitimna vojska u BIH. Sve ostale su bile paravojske.

@On

To borci,sve sto ste vi metaka ispucali u ratu ja cu pojest za dorucak. ka On Pojedi govno hahahaha mekše je.

Habuhabuhabu

Nisu uspjeli da je unište granatama, pa sad pokušavaju iznutra. Džaba im. Mogu pokušavati dovijeka.

Damianusdarcus

Jao koliko đikana... što režeeee... vojska sa ljiljanima je bila i ostala jedina legitimna državna sila a vi kvislinzi i uvlakači suajednih država.... izdajice svoje države koji idete po pamet u zg i bg... možete samo da nam flautate :))

Johnan

U cemu je problem? Ne postoji ni tzv Armija ni tzv Republika, samim time nije nikakva greska nazvati takve bivse tvorevine takozvanim ka Takozvana Armija takozvane RBiH? Tipican primjer neskolovanog Dodinog glasaca

Istina

Naravno da je bila muslimanska vojska, kojoj je komandovao islamski fundamentalista Alija Izetbegović! I to je neoboriva činjenica!

/ Najnovije