Nakon propalih pregovora u Sarajevu, Čović kod Plenkovića na konsultacijama

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljiljan

HAHAHAH krivousta podmukla govna!

041

Podjela Pederacije je jedino rijesenje. Samo je pitanje kada ce se to desiti.

.

Podjela Pederacije je jedino rijesenje. Samo je pitanje kada ce se to desiti. ka 041 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA BJEŽI BUDALO

mile je čkapi

Pa gospodine Komšiću, dozvolite da Vam čestitamo i naredni mandat člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz reda hrvatskog naroda! Da i dalje ostanete beskompromisan borac za jednu i jedinu nam domovinu. Da i dalje budete gorka pilula za UZP i manji entitet.. Živi i zdavi nam bili Predsjedniče

pošteno

Plenki, rame za plakanje. Fašizam i UZP bahatost ne prolazi i nikada više neće proći u Bosni! Pomirite se ta time i dajmo Bosni ono što joj treba. Sigurno znamo da joj ne treba nijedan tutor iz komšiluka i susjedstva!

Mostar

Odavno tvrdim da BiH dugorocno moze biti stabilna i prosperitetna samo kao federalizirana zemlja. Dakle tri federalne jedinice ujedinjene u drzavu Kao SAD.

.......

Odavno tvrdim da BiH dugorocno moze biti stabilna i prosperitetna samo kao federalizirana zemlja. Dakle tri federalne jedinice ujedinjene u drzavu Kao SAD. ka Mostar ___ Nastavi tvrditi... Dobro ti je to... Ali avaj...

nasvasta

To je kad se boriš protiv sopstvene domovine,đaba ideš nacizam ti neće proći

Zahtijev

Covic je fosao u zagreb traziti dozvolu da opet osnuje herceg bodnu u kojoj po ustavu politikom se mogu baviti idkljucivo hrvati,a Bosnjaci morsju napudtit tu tvorevinu bilo ise ljavanjem ili radikalnim mjerama kao ubijamjem ,paljenjem silovanjem pljackom ite.Sijecam se kad su neretvom plutali bosnjaci povezani klanfama i natpisima " nepotrdbno provjeravat dokumenta" .Neonacista plenkovic i nacista ,rasista i sovinista se slazu,ali imaju sitnih razmomilazenja.milanovic bi u hercegovinu poslao pukovniju slicnu "azovu", a plenkovic se zalaze za politicki pritisak uz pomoc EU.

Vihor

Pa to ponavljate 27 godin ai jos niste uspjeli. Sve vise vas hvata panika jer ste prokuzeni i krug oko vas se polako suzava. Hrvatska u velikim problemima a oni raspravljaju probleme susjeda. Ne zna da li je dosao ili otisao.

E joj!

E vidi hin Andreje, ne daju i meni da imam i ja entitet?!?? Nuto hin što su brezobrazni! E jooooooj! Hoću i ja entiteeeeeeettt jooooooooooooooooooooooooooooooojjjj !!!!

Sarajevo

Odavno tvrdim da BiH dugorocno moze biti stabilna i prosperitetna samo kao federalizirana zemlja. Dakle tri federalne jedinice ujedinjene u drzavu Kao SAD. ka Mostar - Odavno tvrdim da u ovom društvu nema ni sreća ni prosperiteta dokle god u njoj takvi glupaci kao ti koji misle da su pametni imaju pravo glasa i pravo da udišu ovaj zrak. Debilu glupi pokvareni fašističko nacionalistički! TI eto fol pametan pa ti eto nešto "tvrdiš" ....

"Legitimni"

Koliko vas ima u BiH? 10% ? 11%?? Eto treba vam i dati toliko! I to pola da vam se da iz teritorije rs-a a pola iz federacije! I eto imajte i v isvoj „entitet“ I vozdra!

E joj!

PA RECI IM I TI ANDREJE I ZORAN NEK IM KAŽE!!!! PA HOEĆU I JA ENTITEEEEEEEEEETTTT ! DA I JA BUDEM GLAVNIIII!!!!! DA I JA JOŠ KRADEM A DA SE NE PIKAJU ZAKONI ZA MENE! E JOJ PA RECITE IM VIŠE !!!!!!!!

E joj!!

Pa vidite i sami da Željko Komšić nije Hrvat! Pa JAAAAA sam Hrvaaaat!!!! Pa zar ne vidite da sam JA HRVAT !!! Pa DAAAAAJTE mi entiteeeeeeeeeetttt jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooojjjjjjj !!!

borac1992

Objavite brojke iz popisa da ti u saboru vide da niste uopste konstitutivni

Bosanac

Šta je patlidžani, šta ste se napuhali, a kad Izmetbegović trči kod Erdogana to je uredu.

Bosanac

Sigurno razgovaraju o gradžanskoj, moš mislit, podmukli, lažljivi, licemjeri.

/ Najnovije