Ekspresno: Tužilaštvo BiH već formira predmet protiv onih koji negiraju genocid

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

formira predmet i na tome ostane

Niđe veze

Pa gospodo iz Tužilaštva, imate već prvog kandidata - eno je Dodik na svojoj press konferenciji više puta negirao genocid.

Damianusdarcus

Kucamo na vrata zaboravljenih asova :)) Čujete li djiksoni... sad ćemo da vas apsimo bre

...,pravda,,,..

Daj nam jos uredi socijalni sistem,da oni koji nemaju prihode dobiju sadisfakciju.a da se bogatim izbije socijalni sistem iz ruku,jer ga oni u 90% slucajeva koriste.pa i biro je njihov i samo oni crpe novac s biroa.dok druge osobe na birou su samo statistika.

Gost

Najbrojniji narod u BiH sretan jer je UPRAVNIK, strani GUVERNER, kao pojedinac proglasio zakon u tzv. SUVERENOJ BIH.

/ Najnovije