Nakon Hrvatske, i Srbija od Francuske kupuje borbene avione – šta je sa Bosnom i Hercegovinom?

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Fishek10

nista bez miga ;)

Ja mislim

Da bi se najviše ameri i englezi trebali zabrinuti jer ne kupuju se samo F16 k’o birvaktile. Mnoge zemlje proizvode avione, a nama je najbolje kupiti kod Kineza, najjeftiniji su, avion ko avion. Danas dronovi važniji od aviona a i to možemo od Kineza ili Turaka.

***

***

Nihao

nista bez miga ;) ka Fishek10 ako mene pitaju Chengu J-20 iako ne vjerujem da to Kinezi izvoze a i Švedski SAAB JAS 39 Gripene je odličan. Zašto mi moramo uvijek jal od Amera, Rusa ili Francuza ??

***

***

Mario

NAMA I NE TREBA MI ĆEMO NJIMA OPET OTIMATI I ZAROBLJAVATI KAO I U ZADNJOJ AGRESIJI NA PRELIJEPU NAM BIH!!! ka Ljiljan:POSEREM I ZAPIŠAM SVE (6%)KRVAČE U BIH KLACEMO B A L I JE

Ratna maršruta postyu Lilliputa

Militarizacija i marcijalno ludilo postjugoslavenskih koloniziranih banana- državica u pokušaju. Za avioformacije relevantne snage- a i to je danas upitno i relativno!- neophodne su cijele eskadrile, kao i respektabilne rezervne formacije. Preostalo ljudstvo na ex-yu prostorima može biti samo topovska hrana u obračunima Istoka i Zapada. Statistika mrtvih u proxy ratovima, podaničke vojske korisnih idiota i beskorisnih leševa.

Taaa cete vi bijedo uradit :))...

Nemate para da vodu u glavnom gradu obezbjedite, svako malo neka redukcija, vi cete aviJUne ?? Da ne govorim sto vasa pamet ne bi naucila posteno na njima letit do 2050, dotle bi ovi izrdjali....

Nije ovaj Vučić glup kao što se pravi

Uvaljuje Ukrajincima stare, polovne MIG-29 koji su svakako za otpada a kupuje nove Rafael avione od Francuza. Isto i Hrvatska.

¨Rafael¨ - ¨Tavreg¨? xi, xi, xi....

Uvaljuje Ukrajincima stare, polovne MIG-29 koji su svakako za otpada a kupuje nove Rafael avione od Francuza. Isto i Hrvatska. ka Nije ovaj Vučić glup kao što se pravi

Avenger

***

HUKA

nista bez miga ;) ka Fishek10 Tacno jos kad operes miga i naglancas miga gdje je kraj sili.

Što je sa BiH

Ma da dobijete đabe 100 f16 pa protiv koga bi ratovali; srbije,hrvatske,a možda bi te avione pravoslavni i katolici okrenuli protiv BiH.

Što je sa BiH

Ma da dobijete đabe 100 f16 pa protiv koga bi ratovali; srbije,hrvatske,a možda bi te avione pravoslavni i katolici okrenuli protiv BiH.

/ Najnovije