Nakon federalnih i vlasti RS objavile iznos najniže plate u 2022.: Ovo je iznos

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Makaron

Makaroni im vise otraga,a katkad tanka pasta i krompir,a oni bi slali sirotinju da se kolju sa Bosnjacima za dodikove i bagre oko njega interese.

G

Fadile, Jerka, i ostali ministri u vladi FBIH šta ima kod vas ? Jeli vas stid gdje ste nas odveli?

,,BOSNJAK"

Dodik je kralj,prije 8 godina nisu bili ni blizu fedetacije po primanju,sad siju federaciju za 50 km,svaka cast. Onaj monstrum fadil malina ide na ruku samo mafiji,zato smo zadnja rupa na svirali.Cist dokaz da bosnjaci neznaju vodit drzavu.i netrebamo je ni imati.

/ Najnovije