Nakon Dodika, i Milanović počeo Bošnjake zvati muslimanima

/ Komentari (22)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

HashimQ

Lijepe riječi su ukras!

HashimQ

Šizofrenije Veličanstveni!!

Koji je ovo

Kreten i to gigantskih razmjera!! Ruski plaćenik i krtica u EU.

N

Čviljavi *****ki Lajavac!!! **** mu Putin sina degena!! ka HashimQ Hašimaga krmak tvoji su ******či s putinom, krmak

N

***

NE LAZITE!!!!!!!!!!!!!!

Niko tzv. i samoproklamirane Bosnjake ne naziva ¨¨muslimanima¨¨, nego Muslimanima. I u tome i jest cijela razlika. To zna i DNOvinar, ali uporno s e***

R BiH

Milanovic je nacional socijalista !! TACKA

Avenger

On Bošnjake muslimanima a oni njega Neuračunljivim *****om i ruskim govancetom. Lajavac se opet navukao na pogrešne droge. Koji drek.

Samo Građanska Republika Bosna i Hercegovina

Smrt Fašizmu braćo zapadni Srbi.

registriran

Sta reci. Racanov ***

Milenko

..... Vam sve zensko tursko u kuci...

Леми

***

nasvasta

Oslobađali za koga napraviste UZP.

Pa sto

Neka zove jer nazalost Muslimani se jedino osijecaju Bosnjacima,a da je pameti svaki katolik,pravoslavac,rom,zidov ili bilo sto drugo bi bio Bosnjak. Milanovic je ruski placenik,a on i zena maltretiraju profesore da im sinu daju peticu.Isto to mu je zena radila i prije 8 godina za starijeg sina i zavrdio je srednju skolu sa peticama.Otisao u Nizozemsku u Groningen studirati pravo,ali se klipan vratio natrag jer mama i tata tamo nisu mogli pritiskati profesore za barem prolaznu ocjenu.Otac mu je bio udbaski organizator ubijanja hrvata po svijetu,a ovaj budalas je obicna ruska spijuncina.

Da ne zna

Covjek bi pomislio da im je isti gazda.

ALO

Nacionalnost Bošnjak ne postoji, kako da ih onda zove nego muslimanima?

Bosna

Zašto on njih ne zove pravim njihovim imenom? HRVATSKO CVIJEĆE?

za ALO

Da imas iole obrazovanje i znanje povjesti Bosne pricao bi drugacije. Malo se raspitaj kako to da se Bosanci spominju u svim knjigama povijesti Bosne , informacije se nalaze u svim knjiznicama drugih drzava EU zajednice, a nigdje se ne spominju Srbi ili Hrvati. Zato sto niste ni postojali na ovom podrucju. Provjeri DNA , mozda su ti pretci na relaciji Turska Srednja Azija.

za HRVATKOJI SENEBOJI ZLATNI LJILJANA

**** Sa nepismenim osobama ne diskutujemo, nauci da pises i da koristis tastaturu .

Gost

***

Guest

Eh taj se momenat čekao. Klimatericno-krastavom se supruga prije njega zabavljala sa jednim iz tog naroda velika ljubav bila.

Da se ne lazemo

Bosanski pravoslavci i katolici su stvarne skupine s identitetskom krizom. To nit su kad bili nit ce biti Srbi i Hrvati. Na osnovu vjerske pripadnosti su sebi prisili identitete susjeda.

/ Najnovije