Nakon 31 godinu od paljenja, miniranja i rušenja danas otvaranje Kizlar-agine džamije

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zasjeda nje

O tom gradu se vrlo malo zna osim zasjedanja Zavnobiha.

age jos postoje osmanlije turci

KERINA Izmetbjegovic zapisa gdje god stigne sa svojim agama da se zna sta je tu rc in osmanlija

nečuveno skandalozno, zlo i naopako,

užasno je postavljati rakete za arlaukanje u suverenoj republici srpskoj. arlauk-rakete su simbol genocidnih osmanlija, gluho bilo i ne ponovilo se nikom!

Letece ova Raketla ponovo na Mjesec

užasno je postavljati rakete za arlaukanje u suverenoj republici srpskoj. arlauk-rakete su simbol genocidnih osmanlija, gluho bilo i ne ponovilo se nikom! ka nečuveno skandalozno, zlo i naopako,

Xxx

Nedo bog da ko fabriku otvoriž da mladi ne bjeze iz supka od drzave, ali jok samo ovi centri za zaglupljivanje

Kija

užasno je postavljati rakete za arlaukanje u suverenoj republici srpskoj. arlauk-rakete su simbol genocidnih osmanlija, gluho bilo i ne ponovilo se nikom! ka nečuveno skandalozno, zlo i naopako, bježi bu...dalo bolesna.

/ Najnovije