Najteži Dodikovi dani: Redaju se optužbe dok je u bolnici, javili se zloglasni bajkeri

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nevjerovatno

Ono pravo haharski!

Dzon

Ono kad je obraz tvrd kao najtvrdji dzon! Znaci mile ima jos ukradenih ikona?!

Zong

Nema on koronu, on se sluzi tim paravanom da preusmjeri paznju javnosti sa ukradene ikone na svoje zdrastveno stanje, ocekujuci valjda i empatiju, u stilu, jadan covjek razbolio se, bori se za zivot. Lazov, prevarant, lopov. Seljober.

miki

"neki" analitičari i Mektić su mera ovog sajta?! Dajte bre uozbiljite se ;)

JA1

I njegov brat Bakir se posluzio koronom kad je nastala afera. Isto sve samo sto je ovaj vise zaglibio pa mora i do bolnice. Koje su to seoske varalice to je nevjerovatno

Damianusdarcus

Izgleda da će ga Bosna preživjet...

ka miki

mektic je za tebe gigant, miki, bar se ne pretvara da je nesto drugo

Bosna Bosancima

sve se vraća, sve se plaća, jedino Bosna ostaje Bosancima

miki

Kada se trenutno nazvani bošnjak sa nipodaštavanjem osvrće na dva ponosna naroda koji ne dadoše veru za večeru i ne učestvovaše u svakom zločinačkom pohodu raznih zavojevača, zapitam se da i je negativnom selekcijom u braće mrzaca ostao gram razuma ;)

miki

Dodikova glavna greška je što je od sebe udaljio pametne a ostavio poparice ;)

miki

Ono najlošije što vidite u njegovom okruženju ste vi na početku razvojnog puta "nacije" ;)

miki

Nije istorija video igrica mili ;) Mi smo samo pixel u seriji tako da mahnitim ponavljanjem nebuloznih zahteva jedino što menjate je slika o sebi. Odmori brate ;)

Ja

rezultat vladavine SDA: država nikad slabija, Dodik i Čović nikad jači, javni prevoz u Sarajevu u raspadu, tramvaji stari u prosjeku 40 godina, 0 km autoceste, 0 km brzih cesta, 0 km obećanog puta Lašva-Travnik, 0 km brze ceste prema Krajini, izgrađen Pelješki most, bruka sa tužbom u Hagu, najkorumpiraniji javni sektor u Evropi, najjadnije zdravstvo u Evropi. Nastavi niz!

kec

Dodikova glavna greška je što je od sebe udaljio pametne a ostavio poparice ;) ka miki Miki, msli na dr prof rectora, sa brace Karic, avnojevca Kecmanovica...

miki

Profesor Kecmanović je po svemu prosečan kalkulant, mislio sam na hrabrije i u množini ;)

dost

ma miki misli na one grande intelektualce kojih se stidi svaki pravi pravoslavac i srbin

chim

Chim ustanemo, mi bošnje, nama pojedemi po jedno velikooo govno. To je recept za našu pamet.

/ Najnovije