Najnovija informacija: Željka Cvijanović napustila sastanak u Konjicu

1
Radiosarajevo.ba
Najnovija informacija: Željka Cvijanović napustila sastanak u Konjicu
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Željka Cvijanović napustila hotel u Konjicu

Željka Cvijanović, predsjedavajuća Predsjedništva Bosne i Hercegovine izašla sa sastanka u Konjicu, gdje traju razgovori predstavnika Trojke, SNSD-a i HDZ BiH, javlja reporter portala Radiosarajevo.ba Dženan Kriještorac koji se nalazi na mjestu događaja.

Za sada nije poznato zašto je samo ona izašla sa sastanka, a kamera našeg fotoreportera uhvatila je Željku Cvijanović na izlazu iz hotela kako sjeda u automobil.

Podsjetimo, u Konjicu se trenutno održava sastanak stranaka koje čine vlast na nivou Bosne  i Hercegovine.

Zelene beretke okupile se u bivšoj Dobrovoljačkoj: Odata počast poginulim saborcima

Zelene beretke okupile se u bivšoj Dobrovoljačkoj: Odata počast poginulim saborcima

Trojka je prvo zasjedala kako bi usaglasili stavove sa kojima će izaći na sastanku sa SNSD i HDZ., javlja reporter portala Radiosarajevo.ba.

Inače, ovo je prvi put nakon usvajanja zakona o neprovođenju odluka Ustavnog suda BiH koji je izglasan na sjednici Narodne skupštine RS, da koalicioni partneri na nivou BiH sjednu zajedno za stol i razgovaraju o daljnoj saradnji.

"Imamo otvorena pitanja. Treba se imenovati ministar finansija BiH, zatim imamo problem s raspodjelom sredstava...", podvukao je u četvrtak, 29. juna, Milorad Dodik.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije