Uživo | Najnovija informacija: Odbijen prijedlog da se s dnevnog reda skloni izbor Marina Vukoje

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pamtite

***

xxx

Lijepe riječi su ukras!

Addi

Lijepe riječi su ukras!

Guest

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Fuj, kakvi olosi

Tog Marina ne treba izabrati pa makar sve propalo! Treba vrsiti pritisak na medjunarodnu zajednicu da zbog takvog kandidata zavrnu ruke Covicu! A ako ga izglasaju ova trojka je zavrsila za sva vremena! To im je i prvi i posljednji mandat!!!!

***

***

Da vidimo ponovo bosnjacku serijatsku matematiku

Predstavnički dom Parlamenta FBiH nije prihvatio prijedlog potpredsjednika FBiH Refika Lende (SDA) i zastupnika Amira Ibrovića (DF) da se sa dnevnog skloni tačka koja se tiče izbor sudije Ustavnog suda BiH. Za je glasalo 38 zastupnika, 13 je bilo suzdržanih i 34 protiv. Dakle, 38 je manje od 13 plus 34 pa zato nije prihvaceno, a ne od 34, kako bi bosnje htjele po svojoj serijatskoj matematici. Isto tako, 84 je manje od 19 plus 68, a ne od 19, a rezolucija o srebrenici je ipak usvojena? Ko je tu prekrsio pravila i napravio nikad vidjeni presedan? Je li to ok po vasoj serijatskoj demokratiji? Hoce li mi sada drske i bezobrazne bosnje sa ovog portala objasniti kako ovde vrijedi, kako vi kazete, moja cirilicna matematika, a za rezoluciju o srebrenici nije vazila? Znaci da je nesto od ovo dvoje donijeto nedemokratski. Imate dva puta pravo da pogadjate sta. Toliko o vasoj rezoluciji i tome da cete je nametnuti srbima i cijelom svijetu.

/ Najnovije