Najavljeno okupljanje ispred Ambasade Rusije: "Ne ruskoj politici u BiH"

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljiljan

Edit zbog govora mržnje

Dandy

Nikakvo nasilje, samo ignore, bojkot ruskih firmi i banaka, svakodnevnom inslekcijom im onemogućiti poslovanje barem u F.BiH.

dP

Smiješno.

Odgovor

Davno ga je trebalo proglasiti PERSONOM NON GRATA! I to ne samo njega ima ih jos! To ne mogu uraditi gradjani nego samo institucije BiH! Mehmedovic zna kako to ide!

Nikolica s prikolicom

Protjerati ga u Banjaluku! :)

*

Mene jedino zanima ko je taj debil koji misli da će mu nekakva Rusij apomoći i u čemu?! Ili Amerika? Kome su ustvari te dvije zemlje i njihove politike pomogle ikad?

Duduk

Hahahaha Šemsudin Mehmedović član komisije odbrane i sigurnost pravi proteste hahaha a inače protesti znaju biti mirni. A što se tiče ovog rusa on je trebo davno da dobije nogu u dupe(normalno politički i po zakonu)

Gost

Da su protesti protiv mjesanja svih zemalja u nase BiH poslove rekao bih afterim super ali praviti proteste protiv Rusa ili Kineza, Madjara, Poljaka, Grka ili drugih samo zato sto podrzavaju stavove Srba je glupo. Glupo je zato sto svi imaju pravo na svoj stav u BiH, na zastitu svojih nacionalnih interesa. Poenta je naci zajednicke tacke u okviru interesa svih u BiH pa na tome graditi BiH. Nije poenta cekati da ti Ameri ili drugi donesu rjesenje koje samo tebi odgovata Semsudine jer taj vakat je prosao i ovaj Njemac nema ni 5% OHR moci iz starih vremena niti ce je ikada ponovo imati. Ni grupa za Drzavnu imovinu koju formira nece zazivjeti a kamo li sta drugo. Od nameta nema selameta ako si zaboravio Semsudine.

Rusija

Semdudinu Mehmedovicu treba napraviti proteste ispred kuce I ostalo

/ Najnovije