Najavljeni veliki protesti podrške u Sarajevu: "Stojimo uz Ukrajinu"

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bolje da ste

Zaustavili propast fds-a i ostalih firmi. Palamudite bez-veze, bili smo u istom sranju, imali embargo na uvoz oružja, odbranili se i sada nas uništavaju političari. Gledajte svoja posla i pušite motane cigare.

Hava

A niko da 'bunta' sto hrana poskupljuje. Paradajz preko 6 KM (kupim jedan, trebao mi). Pileci file bio 7 KM u Brojleru, sada skoro 13. Patrmka u Brojleru bila devet, sad vise od 12 KM. Police pune ulja, niko ne kupuje po 4,80 KM. Itd. I kao da ce to neko cuti. Isto kao black lives matter. Ha bu i nista. A miogli bi i pokupiti smece koje su 'gradjani' pobacali kroz prozore pa od vrana ziv ne mizes ostati.

×/×

Slava Ukrajini! Slava herojima! SMRT NEPRIJATELJU!

Zzzz

Žalosno je koja smo mi bešćutna stoka bez i neće nam nikada biti bolje dok ne počnemo osjećati solidatnost sa ljudima koji stradaju u Ukrajini i sličnim agresijama.

Ramo

Budalastina! Kao da nemamo svojih problema!

Ne

https://www.logicno.com/politika/pogledajte-tisuce-ukrajinaca-kako-salutiraju-nacisticim-pozdravom.html

/ Najnovije