Najavljena inicijativa za promjenu naziva ulice u kojoj se nalazi Ambasada Srbije u BiH

/ Komentari (29)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

Predlažem da se usvoji prijedlog da se ulica zove Žrtava srebreničkog genocida

***

***

***

***

Istina

Bravo Emire! Treba to odmah poduzeti! @Role, bolje taj naziv Zrtava srebrenickog genocida! Jos bi bagra da ukine i Rezoluciju! Sto cijeli svijet zna za njih je laz! Umrijece u svojim lazima!

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

666

Zašto se sve ulice u 23% ne promjene u “ulicu genocida” ili “ulicu žrtava genocida” tako da sve podsjeća na genocid i ima genocidan osjećaj? Treba poslati jaku poruku! ka Haha Prava drama odvila u Zagrebu zbog nedobivene specijalizacije zbog čega je doktorica (46) dobila zabranu pristupa Kliničkom bolničkom centru Zagreb, a sve zato što je prijetila njezinom direktoru Anti Ćorušiću, te još jednom doktoru.Crknite Hercegovci” i “P…. vam m……. usta*ka”, bili su dijelovi njezine poruke, a sve je dovelo do određivanja zabrane približavanja KBC-u Zagreb i njegovim ljekarima.

***

***

***

***

***

***

BiH

Bravo sve sto oni rade Bosnjacima u rs, njimy treba uzvratiti u FBiH

***

***

***

***

***

***

***

***

tuner

treba Žrtava srpskih genocida

***

***

Reporter

Treba traziti od un. Ili ohr a da svi regioni u rs gdje je pocinjen genocid i masovni zlocini budu izdvojeni iz rs i pripojeni federaciji.To je podrucje Srebrenice Bratunca sa okolinom Zvornika Vlasenice Visegrada Rogatice Foce Nevesinja Gacka Prijedora ....U svim tim opstinama kao i u cijeloj rs nije implementiran aneks 7 dejtona a i dalje se ne daju nikakva prava Bosnjacima

Prijedlog nije dobar

Pravi naziv bi trebao biti ulica Zrtava genocida u Srebrenici

Milos Obilic

Kako bi bilo Ulica sjecanja na Srpskog Svata

Opa, opa, opala

Pošto su okupirali Vogoću, Srebreničani bi da se po njima zove i Titova ulica. Ne treba dirati ulicu Mehmedalije Maka Dizdara, već promjeniti ime ulice Tabašnica u ulica Žrtava genocida Srebrenice

/ Najnovije