Najava sankcija napravila ogroman problem bankama u BiH: Ovo bi mogle biti posljedice

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Habuhabuhabu

Takve će banke staviti ključ u bravu.

Opa Đurđa

To je taj napredak RS-a i veliki ponos lica sa Crne liste USA. Crnolistaši sankcije doživljavaju kao pobjedu sebe i politike svog Baje.

Banke u BiH cekaju instrukcije americkog

ministarstva... Jad jadova, dno dna, nistacka izmisljena drzavica za 1 paru, protektorat, nema ni nanograma suvereniteta, kleci na koljenima glave uperene prema najvecim zlikovcima u povijesti covjecanstva i poslusno: AV, AV! Ajd sendvicaru, brisi ovo sada kad ti naredjujem JA DA OBRISES, jesi cuo! Brze!!!!

Iva

***

Banja Luka

Crnolistaši u tor brže bajbukana slijedi ..Čovića trojku i babu Cviju Pejinu unuku vodite sa sobom.Novalić je svakako ispred bajbukane u Vojkovićima.

Ljudi moram

Radim u firmi koja je na crnoj Americkoj listi.Neisplacuju platu po dva mjeseca.Milijardu su uzeli a sirotinji za minimalac nemaju.Priznam listu koju Dragi Bog za sve nas sastavi.E tamo ce vec biti ..Nisi uplacivo doprinose...Pakaooo...minimalac.Pakaoooo

Montenegrin

Što prije uvesti najstrožije sankcije za cijelu BiH pa više neće na izborima birati Dodika,Izetbegovića i Čovića. Kakav god narod,takvi mu i predstavnici.

Đes ba lopove,

Konacno je krenulo. Sad ce se i EU pridruziti. Jam se Mile Rusije. Puno si zla nanio gradjanima Bosne, pa i svojim glasacima. Gurnuo ih u siromastvo (najbjedniji u Evropi), oćero im djecu po bijelom svijetu, unistio bar 20 godina zivota i buducnost. Da te nije bilo vec bi bili EU i NATO i bez Srbije. Koji si ti luzer, sebicnjak, baraba i kabadahija. Vas projekat je zlocinacki. Presudjeno! Isti kao 1914, 1942, 1992. Promasen svijet, velikoserbski. Narod kaze: Malo macku teleca glava (toliko zin’o da nije mogao vise otvoriti usta ni glavusu progutati vec umro od gladi). Sve ce ti se obiti o glavu. I onima koji su sa tobom tikve sadili.

Zanzi bar

ministarstva...*** JA DA OBRISES, jesi cuo! Brze!!!! ka Banke u BiH cekaju instrukcije americkog Ko te tebe grebe? Razguli gubitniče. Bice kao treba biti. Ne trebas nam ni ti.

Sale

Koja suverenost bankarstva,pa ameri upravljaju i sa naplavivanjem wcja u tobož državi bih.

/ Najnovije