Naida Hota-Muminović: Znam da su mnogi u strahu da će možda doći u nemilost nasilnog sindikaliste

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

071

Pa bolje strajk nego raspustanje djece zbog ramazana. Ova papanka bas uzela furseta. SAFER. Mati mila.

Komunizam jedino rješenje.

Kakva gadna i pokvarena osoba, i kakav pokvaren pokušaj da se jedna opravdana borba prosvjetnih radnika demonizira i diskreditira. Jedini strah koji radni narod treba da ima je od kapitalističkih krvopija i kapitalističke države, koja će ih sve, ukoliko ne ponude žilav otpor, uviti u najcrnju bijedu.

Anti-papak

Bože dragi, da prikaza Saudin diriguje školstvom u KS. Dovoljno mu je vidjeti zadriglu facu, o maznutim parama da ne govorim.

Dodo

Papanka

Gnjevnik

Molit ću lijepo, gospođu ministarku, kako je nije stid i sram zaposliti direktoricu IRPA bez konkursa, pa dodati pride još 40-ak uposlenika pod sumnjivim okolnostima. Usvojiti Budžet ove, nedostaje mi pravo ime - ustanove, od 1 600 000 bez finansijskog plana pa još tražiti 500 000. I sve to nazivati reformom koja se provodi bez adekvatne udžbeničke, kadrovske i svake druge vrste pripreme. Nikad ne sprovesti evaluacije 9-godišnjeg obrazovanja. Tražiti mnogo veća primanja za direktore (čini mi se da jedan izgovor bi da direktori brinu o djeci, aman prozirnosti). Provoditi nekakve sumnjive projekte ( SAFERE) sa mutnim i upitnim likovima. Trošiti, sigurno, višemilionske iznose na kvzipredavanja po ilidžanskim hotelima (kao da ni jedna škola ili univerzitet nema ni amfiteatra ni sale - niti opštine imaju bilo kakve sale !?) Još kada čovjek vidi i čuje na kojem nivou se vodi konverzacija sa sindikatom i ostalima - kupio bi bespovratnu kartu za PM samo da više to ne gleda i ne sluša. Draga djeco oprostite!!! Vi nemate od koga učiti, prepušteni ste internetu i sebi.

Dodo

Zašto ne spominje nove normative i standarde koje je nametnula nastavnicima koji su ionako preopterećeni umjesto što drvi o bijednih 10% povećanju plate, izvlači se na prava djeteta i straši prosvjetne radnike tužbom. Klasnična manipulatorica koja se uhvatila fotelje i ne pušta je, za smijeniti pod hitno!!!

***

***

komentar

Kakva manipulatorka!! Kao vidi ona da su nastavnici i ucitelji u strahu od Sivre??? Kao on je neki super zlikovac a oni njegove zrtve i sve ce da ih sprzi pogledom??? A ona ce ih spasiti??? Vrijedjanje inteligencije, opasno!!

Xenomorph

Vidite je ljudi laže a izgleda kao kakva pro-Iranska propagatorica. Uporna propaganda protiv sindikata koji se sa razlogom protivi njenom nestručnom upravljanju samo jednim niskim kantonalnim ministartstvom

Obrazovni sistem je unisten

Ocigledno je da se ministrica i sivro prepucavaju na licnom osnovu, a na kraju ce najveci ceh platiti prosvjetni radnici, sto od roditelja, sto od ministarsva sto od sindikata, inspekcije, instituta za obrazovanje pa na kraju i suda... traze dostojanstvo? Odavno ga oni nemaju, veca prava imaju psi lutalice nego prosvjetni radnici!

OMG

Vidim jako puno homofobnih komentara. Ko god kritikuje njenu maramu a ne djela, javno se ocituje sta mu smeta kod ministrice. Homofobi.. siroka vam Evropa.

Prle

Ako su prosvjetni radnici dozvolili da ih ovaj folirant Sivro vodi onda nam nema spasa!!!

OMG

I btw za sve one koji ce me ispravljati homofobija jeste strah od covjeka. Ovaj termin je hijacked od strane odredjenih homoseksulanih krugova.

/ Najnovije