Nacionalističke orgije u Višegradu: Navijači skandirali ime zločinca Mladića, slavili uz vatromet

/ Komentari (26)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Padaj silo i nepravdo...

Balkane, Balkane Balkane moj!:(:(:(

Pa kako to da nisu reagirale snage reda

drzave BiH? Ja koliko znam, OK Priboj je u Srbiji, ali Visegrad je u Bosni... Sta se cekalo da se uhvate i pritvore pocinioci tih djela? Gdje je taj Iso Ramak?

071

...Nije ovo ni za drustva, ni za civilizacije. Besmisleni zivoti, ljudi koji nikom nisu potrebni, nicemu ne koriste, samo smetaju.

VELEIZDAJNICI BOSNE I ZAVNOBIH-a

Oni koji mogu slaviti i veličati krvnike i zločince iz vlastitih redova, u konačnici žele najgore vlastitom narodu! To podjednako vrijedi za sve!

IVA

JELI TO *** KUSTURICA ORGANIZIRAO!?

DoDICK

Nije skupa atomska u nekim slucajevima

vghhjjkjlklkčlk

Lijepe riječi su ukras!

Karrabaja

Lagano traktore počnite podmazivat

***

***

***

***

***

***

***

***

Tuner

Osam godina i cetiri mjeseca jos. Onda mogu pjevati u vranju

Haha

A bile su predviđene ilahije i kaside…Život doista piše priče

R S

Samo kmecite komsije iz rezervata na svih 24% a nama Srbija i RS,primite moje saucesce hihihihihi

Haha

Ah kako su nekoć tim mostom u neki bolji život defilirali traktori IMT 533 deluxe. Kako je to dobar traktor... Nevjerojatno izdržljiv, ekonomičan - malo troši, a u prikolicu mogu stati dvije prosječne pravosla vne obitelji. Doista sramotno da i večeras svoje mjesto nije zauzeo i ovaj čuveni crveni traktorčić.

Amir Tuzla

Jesu li i uzvikivali i Ana Mladic. Sad će 30 godina kako se ubila očevim pištoljem kad je vidjela ko joj e otac.

zvaljanaZovko

Koga briga za smrdljive vlahe sa bosanskim pasosem hehehe

Odgovor s*radu

Ah kako su nekoć tim mostom u neki bolji život defilirali traktori IMT 533 deluxe. Kako je to dobar traktor... Nevjerojatno izdržljiv, ekonomičan - malo troši, a u prikolicu mogu stati dvije prosječne pravosla vne obitelji. Doista sramotno da i večeras svoje mjesto nije zauzeo i ovaj čuveni crveni traktorčić. ka Haha Pa ,ti što su išli traktorom nisu završili ko njihovi članovi porodica što su završavali od 1941-1945. Bili su dovoljno pametni da znaju šta ih čeka devedesetih od potomaka onih monstruma koji su im se na najmonstruoznije načine iživljavali nad članovima porodica od 1941-1945.,pa su se potrudili da se potomci tih monstruma debelo za*ebu u svojim očekivanjima. A kad se sve uzme u obzir bar nisu išli pješke ili prelazili skelom.

***

***

***

***

***

***

Zasto

***

Kimi

***

Urednice zasto brises komemtare

***

333

@Kimi I sta je onda bilo, u drugom dijelu filma od Leni Riefenstahl? Fasizam i nacionalizam su stvarno mentalne bolesti.

/ Najnovije