Na skupu SDA stotine ljudi s porukom "dosta je kaveza u koji su nas okovali"

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Rijekarupa

Organizatore ovakvih skupova odmah pohapsiti, a kandidatima CIK zabraniti učešće na izborima. Jedini način da se dovedu pameti. Sve me podsječa na turnire u malom fudbalu u ratu.

071

Pobiše vlastite glasače. Doduše, ionako uglavnom ne glasaju živi i oni koji dođu da glasaju.

Guest

O kojim kavezima pricate? Halo kokoske, SDA je na vlasti od 1995. Zajedno sa zna se kim. Bas imate kokosje mozgove.

Gagiga2009

Bagra ih vodi a bagra i glasa

JA1

Dzematile dosli da podrze svog tihog ubicu. Osjecaju se vaznima i ponosnima jer pripadaju negdje. Pitam se da li su svjesni sta rade.

fedex

... su nas okovali !!! Pa ovaj narod fakat zaslužuje sve što mu se događa.

Maktub

Koji idiot je dozvolio skupove? Je li treba arlaukati i baljezgati i slusati kojekakve polupismene 'kandidate'. Svakako ce glasati za SDA, jer za drugo i ne znaju. Hej, bogati, Banovici, nije sala. Kladim se da ono intelektualaca sto zivi u Banovicima, nije na ovom skupu. Kazniti organizatore i onog ko im je dao dozvolu.

kaFez

sdaovci, ne kaze se kaVez, nego kaFez...

dosta!

Dosta je vase bilo! Vi i takvi kao vi ste nas i doveli u ovaj zatvor.

Gh

Gledaj intelektualnih faca sda bosnja. Kako izreka kaze: "100 ljudi, 100 cudi", a u ovom slucaju "100 bosnjaka, 200 zuba". Dobro im dodju ove maske da pokriju sramotu. Sda, jer nooorod znooo.

/ Najnovije