Na mezarju Kovači obilježen Dan šehida: Brojne delegacije položile cvijeće i vijence

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

.Gladni i bolesni dem borac

Dan selfija,bosnjaci uzivaju u obilasku kamenja i vrlo se brinu za mrtve,dok im zivi dem borci umiru od neimastine, Koji idiotizam i bezobrazluk od bosnjaka.u redu je prouciti i sjecati se mrtvih,al je puno bitnije se brinuti o zivim dem borcima.o mrtvima se brine Allah s.v.valjda je lakse selfije praviti nego dem borcu dati boracki dodatak da ima platit racune,i kupit vrecu brasna.bosnjaci su zlo sami sebi i nas ceka scenarij palestine.

@.Gladni i bolesni dem borac

Šuti kako su prevrtljivi i koga su sve stavili na ,,istaknuta'' mjesta i kako je krenulo osim što su borcima oteli ranija stečena prava sutra te mogu i optužiti za nešto što si bio borac. Već na nekim portalima i postoje takve priće a 2018 godine su i policiju natjerali da se obračuna sa onima koji su tražili svoja prava. Bilo je tu i suzavaca i pendreka i krvi. Nedavno su i osudili borkinju iz Konjica koja se usprotivila nekom balavcu da je snima. Zato psssst.

mladomuslimanski rezervat

radjaju se nivi “sehidi”, u Saraj’vu nista novo. Samo fali Sejdo ali tu je sad Efendija

Slava Storonci

Kakva je razlika između šehida i boraca? Ozbiljno pitam.

moke

Jel to i Alija šehid? Zar nije on umro poslije rata?

Da se više ne lažemo

Ako su šehidi, onda su ratovali za islam, a ne za zajedničku državu BiH, zar ne!

/ Najnovije