Na hrvatskoj granici zbog cigareta žestoko kaznili vozača iz Bosne i Hercegovine

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jad i cemer

Docekali svojih 5 min da na rubu propale EU imperije vrse izivljavanja na granici. Klasican mentalitet podanika, konjusara, sluge.

Bosnjo iz Slovenije?

Ili obrnuto?

Habuhabuhabu

***

@smrdo

***

Siimpa69

Laže da je toliko dobio kazne samo da ocrni HR

Svejedno

Ili obrnuto? ka Bosnjo iz Slovenije? glupi bosnjo

Ispravno

Zna se jako dobro da u Šengen zonu ne možeš ni žvake unijeti, ali jok, što će bošnjo poštovati propise. Neka su ga kaznili. Ja bih mu za svaku cigaretu po 540 eura kazne naplatio.

Koki

Docekali svojih 5 min da na rubu propale EU imperije vrse izivljavanja na granici. Klasican mentalitet podanika, konjusara, sluge. ka Jad i cemer

Čudo

Koja europska unija koji zakon sve treba i njima uvest posebno hrvatskim gr kad dolaze u bih da kupe brašno i gorivo koji smecari

m.tvica@ppf.unsa.ba

to prijateljske zemlje ne rade

/ Najnovije