Na društvenim mrežama objavljen mail: KCUS pozvao zaposlenike na proteste ispred Parlamenta?!

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pehlivan

Čuj to, kriminalna organizacija SDA, koristi, javne resurse i institucije, za vlastiti stranački interes?! Ma nije moguće! Pa oni su mumini, u džamiji u prvom saffu, ne preskaču nijedan namaz, daju zekat i vitre! Ma to je lažna vijest!

Jah

Čuj to, kriminalna organizacija SDA, koristi, javne resurse i institucije, za vlastiti stranački interes?! Ma nije moguće! Pa oni su mumini, u džamiji u prvom saffu, ne preskaču nijedan namaz, daju zekat i vitre! Ma to je lažna vijest! ka Pehlivan i đamije su kontaminirali svojim sejtanskim odnosom,tako da sad u đamije ulaze kriminalci lopovi i sda komunjare.posteni Muslimani obavljaju namaz u svojim kucama.

Sda mafija

Gledaj sebije kuje imal ko iz te mase da joj sljagu pukne vjestici jer je ova porodica dovela do ovoga danaas pa i ovih protesta jer je bakir spasavao dodika pa mu dade ruke u parlamentu da moze blokirati jbm li ti sebiju

Laži

Zašto prenosite lažne vijesti sa pro**** portala. Nije niko pozvao uposlenike nego je dao obavjest da ko želi biti na protestima to može ali da piše kao neplačeno odsustvo. Žalosno kako obmanjujete čitaoce i širite dezinformacije.

@Pehliven

Ne razumijem šta želiš reći? Ja, očekujem da sve i jedna stranka, institucija i svako preduzeče pozove svoje radnike na proteste. To očekujem od sviju kojima je stalo do BiH.

Hehe ...

Gledaj sebije kuje imal ko iz te mase da joj sljagu pukne vjestici jer je ova porodica dovela do ovoga danaas pa i ovih protesta jer je bakir spasavao dodika pa mu dade ruke u parlamentu da moze blokirati jbm li ti sebiju ka Sda mafija Hajde ti svojim Draganu, on će ti dati sve što tražiš za izdaju.

Gamadi

Gamadi jedna ko se brine o pacijentima?

Pehlivan

Ne razumijem šta želiš reći? Ja, očekujem da sve i jedna stranka, institucija i svako preduzeče pozove svoje radnike na proteste. To očekujem od sviju kojima je stalo do BiH. ka @Pehliven Naravno da ne razumiješ. Iz prostog razloga, što se korupcija, nepotizam i kriminal toliko uvukao u naše društvo, da je sasvim normalno da koristiš, javne institucije u za potrebe stranke, čij si član! Iako je to zakonom predviđeno kao krivično djelo, zloupotreba službenog položaja! Ali svjestan sam ja da vi iz kriminalne organizacije SDA , već odavno ne marite za zakone, propise, pravila i pristojno politčko ponašanje i djelovanje.

Toto

A pacijenti? Ko će o njima voditi brigu? Ili bolnica postoji radi Svebije?

/ Najnovije