Mustafa Ružnić, premijer USK, otvoreno: 'Sprema se hapšenje Šuhreta Fazlića i mene'

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

moke

SDA IZDAJNICI hapse nase ljude da bi naselili ilegalne migrante. Ovako je i Alija zrtvovao Srebrenicu jer su mu naredili odozgo!

domaci gost

Ne smiju jer bi to bio kraj i Bakiru a Sexi Selmo je svakako svije odsvirao. PodrskaKrajini, Suhretu i gradjanimaBihaca

MAKTUB

Nadam se, da ce vas narod braniti od hapsenja. Ako izadje 5-6 hiljada ljudi, ne mogu sve pohapsiti. Ako izadje 20-tak, degenek je svima. Cini mi se da Biscanima smetaju ti kriminalci, ali da nisu bas poletni da se dignu sa kauca.

Poruka građanima USK

Nemojte biti bez naoružanja i municije, jer ako budete goloruki onda nećete moći da odbranite svoje živote i imovinu.

ja i

Nemate te vi pojma sta su sda teroristi i njihove falange.to su zvijeri nad zvijerima,pa ih opet izaberite na izborima.

Podsjetnik broj 2 za USK

Istražni i obavještajni izvori ukazuju na to da među grupama migranata ima i državljana Tariguzije koji se pretvaraju da su migranti.

/ Najnovije