Muriz Memić: Zasmetalo mi je dolazak načelnika Đelilovića danas na ročište

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Murize..

..na tvojoj sam strani..ali lagano gubis kredibilitet..nekad je bolje sutiti nego govoriti nesto napamet...mozda,mislim,cini mi se..to nece pomoci da se izganja istina i da tvorovi dodju pred "lice pravde"..

Narod uz Muriza

U više navrata sam slušao razne protuhe kako plasiraju priču da Muriz nije u pravu. Jedino pričom može naridu oči otvoriti. U suprotnom protuhe će unositi sumnju i smutnju. Bezrezervna podrška Murizu!

ale

Ovaj se bas nije dobar, on ce odredjivati ko ce sta raditi cak i policiji

@ale

pa svaki gradjanin ima pravo da ukaze na propuste pa i policije postoji nesto sto se zove povreda radne duznosti il kako vec a ti jos podrzavaj budale.... kolege im ubijene a jos veze nemaju ko stoji iza ubistva i umjesto da se radi punom parom ono za radnog vremena hoda po rocistima s kojima navodno nema veze

Meho_Z_bistrika

Smetaju Murizu načeka krivičnog postupka jer se čuje istina koja njemu ne odgovara. Žao mi je Murize zbog tvog gubitka, ali ovakvim izjavama dovodiš u sumnju svoje krajnje namjere, a to je da se istraže činjenice.

Ja

Samo ti Murize piši, šalji dopise MUPKS, papir sve trpi. Naši ljudi ne znaju da je u normalnom demokratskom svijetu to normalna reakcija odgovornog građanina. Ovi naši su navikli da kukaju na problem i pitaju se što problem neko ne riješi. Pisani tragovi se ne mogu tako lako zanemariti.

vb

Murize, čovječe: Bog neka ti podari zdravlje i snagu za borbu do kraja prema istini i pravdi! Ne sumnjaj ni u jednom trenutku da je svaki normalan građanin Sarajeva uz tebe!

Rasko

Tako je to kad se dozvoli sda mafiji da ureduju drzavu po svom teroristickom sistemu.na kraju dobijete balucistan koji je gori i od avganistana.ovakva kakva jest drzava netreba postojati.narod nezeli zivjeti u zemlji terorista i isilovaca.

@Rasko

Tako je to kad se dozvoli sda mafiji da ureduju drzavu po svom teroristickom sistemu.na kraju dobijete balucistan koji je gori i od avganistana.ovakva kakva jest drzava netreba postojati.narod nezeli zivjeti u zemlji terorista i isilovaca. ka Rasko Eto srbistan treba da postoji i četnistan! Tamo ne ubijaju, tamo dave u humanitarne svrhe. ko turci nisu dobri zato što su davili nekog! Ima li iko mozga bar ko kokoš!!!

RADIOSARAJEVO

pametnjakovići nema logike da stavite video od skoro 10 minuta te da istovremeno postaviti neki auto-refresh stranice u intervalu manjem od 10 minuta ... u pola videa se ponovo učita "sranica" stručnjaci...

/ Najnovije