Muriz Memić o odluci Suda BiH: 'Ovo je poraz svih građana, pravosudna mafija postoji'

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Arijana

Muriz i njegova suplja prica, prodao jedno dijete, zna ko ga je ubio ali iz politickih razloga suti, valja drugom djetetu jos koji mandat produziti.

Samke

Progovori vise ko je i sta je mamlaze sta nas vise dezavuises i ti i Feraget

Nažalost

Ispostavlja se da smo plaho glup narod! Pojedinci, kao što je Muriz i i njegov advokat se donekle bore međutim nedovoljno je to, jer ovaj narod, nažalost, ostaje zaglupljen. Valjda je otišlo ono što valja i misli. Tako je i u sportu: ne može Pudar, Muzaferija, Husić i slični pojedinci nadoknaditi što nakaradni sistem može uništiti. Džaba... Žalibože onih patriota što prvi časno izginuše ....

Iva

Kada će ovog glupog lajavca strpati u zatvor?

ja1

ovaj sto pise ovakve komentare protiv Muriza, nikad ne kunem al dabogda ti svoje dijete trazio kukom po miljacki.

user1658473795

Već godinama ponavlja kako zna ko je ubio njegovog sina i da "duboka država" štiti ubice. Jedini koji štiti ubice je Muriz Memić. Ako zna ko mu je ubio sina neka javno kaže.

Koliko glup moraš biti...

I samo da ponavljaš i tražiš od Muriza da kaže ime ubice. Čovjek 100 puta objasnio zašto ne može da uradi to on i da to trebaju nadležni organi učini. Nudio je i pola pola: da sudinica kaže ime on će prezime. Zanoga svašta mnogi znaju ali ....

MrziteljPDA

Evo pitanje za sve vas koji podržavate Muriza: zašto se nikada ne zapitate kako to da otac traži da se osudi Alisa Mutap za lažni iskaz a ni jednom magarac nije tražio da se za isto krivično djelo osudi Ljubo Seferović koji je priznao da je malca pregazio automobilom?! Znači ili ga je pregazio ili mu je neko platio da prizna ali to oca ubijenog uopšte ne interesuje

Bitno da je ona

Bitno je izgleda bilo osuditi Alisu

Nejasnoca

Nije mi jasna jedna stvar. Kako se nikako ne insistira na pronalazenju ubice, onoga ko je izvrsio ubistvo.. prozivaju se vozaci hitne, doktori, policajci, postavljaci kamera, pjevači, SDA-ovci, hotelijeri ... koji su mozda ucestvovali ili mozda nisu.. Nisam cuo da je iko spomenuo ko bi mogao biti ubica .. Osim Muriz na pocektu kad je govorio da zna ime. Logicno bi bilo da se prvo traži počinilac..

Nejasnoca

I samo da ponavljaš i tražiš od Muriza da kaže ime ubice. Čovjek 100 puta objasnio zašto ne može da uradi to on i da to trebaju nadležni organi učini. Nudio je i pola pola: da sudinica kaže ime on će prezime. Zanoga svašta mnogi znaju ali .... ka Koliko glup moraš biti... Pa ne mora da kaze javno ali nek da iskaz u tuzilastvu na koga sumnja, oni privedu lika ispitaju provjere alibi.. Ako ima osnove privedu ga i gotova stvar ..

/ Najnovije