Muriz Memić nakon saslušanja u policiji: Ovo je sve farsa Hasana Dupovca

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

MrziteljPDA

***

Iva

Slušaš li sto govoriš ***! Sada kažeš da je policija puna *** Inas li dokaz Treba te zatvoriti da prestaneš baljezgati

Kvaka

Za mene bi logicno bilo da se prvo trazi ubica.

Ne pijem dok Paja vozi

Nema ništa gore kad komentare pišu osobe koji u Sarajevo dođu ili u bolnicu ili su jednodnevni turisti i oni AD pametuju i znaju šta je bilo sa malim Mamićem

N B

Zdravlje i sabur podari Allahu milosni! Smiluj se Milosniče i ovom priprostom i poglupom narodu kojeg predstavlja MrziteljPDA i IVA!

Nadimak...

Jesi Murize prijetio si i prijetis i dalje kao sto ti nalogodavac Tito Konakovic juce prijeti...sve ce se naplatiti Murize,sve tvoje ublehe i lazi

Jes, jes... kriv je Muriz sto mu sina likvidiralo

pa zataskavalo, jes, jes Muriz kriv. Naravno u bejhaa, tu je i to moguce.

IVA

Nema ništa gore kad komentare pišu osobe koji u Sarajevo dođu ili u bolnicu ili su jednodnevni turisti i oni AD pametuju i znaju šta je bilo sa malim Mamićem ka Ne pijem dok Paja vozi KOJI MALI? 22 GODINE. NI TI NISI SARAJLIJA NEGO PAPAK SA ILIDZE!

Ne pijem dok Paja vozi

>>KOJI MALI? 22 GODINE. NI TI NISI SARAJLIJA NEGO PAPAK SA ILIDZE! ka IVA<<Mali! 🤣🤣🤣🤣🤣 E ovo je dobro i hvala ti što si rekla da imam 22 iako imam 50 godina.

MrziteljPDA

>>>>KOJI MALI? 22 GODINE. NI TI NISI SARAJLIJA NEGO PAPAK SA ILIDZE! ka IVA<<Mali! 🤣🤣🤣🤣🤣 E ovo je dobro i hvala ti što si rekla da imam 22 iako imam 50 godina. ka Ne pijem dok Paja vozi<< nemoj da piješ dok vozi Paja ali mi obliži jaja

Da te podsjetim

Rekao sam da cu uzeti pravdu u svoje ruke. Ali nikom on ne prijeti :))))) Samo da te podjetim da si 4 marta rekao i da ces pobiti 50 ljudi a javno si se hvalio da imas pistolj. Samo jos nisi objasnio sta ce ti djetetu pistolj i zbog cega si djetetu poklonio pistolj. Ee ko te ne zna.

/ Najnovije