Sarajevo / Muriz Memić nakon hapšenja Alise Mutap: Ona je saučesnik!

16. 06. 2021. u 14:39:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 2909

Uhapšena je Alisa Ramić(Mutap), bivša djevojka ubijenog Dženan Memića i Muamer Ožegović koji je bio recepcionar u hotelu Crystal na Ilidži u kobnoj noći.

Alisa Mutap (danas Alisa Ramić), podsjećamo, bila je djevojka Dženana Memića, mladića koji je ubijen u februaru 2016. godine u Sarajevu i čije ubice nikad nisu pronađene. U trenutku kad je Dženan napadnut, s njim je bila Alisa, no tvrdi da ima amneziju i da se ne sjeća tragičnog događaja.

Muriz Memić otac ubijenog Dženan Memić za portal Radiosarajevo.ba kazao je da je prošlo 1955 dana od događaja i sada je konačno uhapšena.

"Ona je saučesnik, šetala je sa njim, vidimo koliko je vremena trebalo da se ovo desi. Drago mi je da je ovo uradio MUP KS da vrati povjerenje građanima, jer bilo je urušeno dok je Vahid Ćosić bio na čelu", rekao je Muriz.

Osvrnuo se Muriz i na hapšenje Muamera Ožegovića koji je bio recepcionar u hotelu Crystal na Ilidži.

"Sporan je snimak, čuli smo da je gazda hotela davao milion da se snimak vještaći, evo vještaćen je džaba, pa neka sada izađe taj gazda i kaže zašto je snimak namjerno obrisan", zkaljučio je Muriz.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (1)