Muriz Memić: Ja znam šta je meni zaštićeni svjedok rekao...

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Objektivac

Ode debeli i u doktore. Od sad njemu nalaze slat pa nek on odluci ko je bolestan a ko nije.

NN

Pozvati će odbrana tebe da svjedočiš. Nemoj misliti da si se izvukao !

MrziteljPDA

Moj Murize takav si čovjek kakvi su ti prijatelji. A tvoj psuje tek rođeno dijete! Znači psihopate i bolesnici su uz tebe! Što se tiče slučaja vjerujem da i ti već vidiš da ova priča za tebe nema srećan kraj. Oslobodio su očigledno Seferoviće a drugi za ubistvo neće odgovarati a ovaj slučaj je zbog prikrivanja dokaza,tako da se priča završava

Posmatrac

Sram vas bilo, svi koji pišete protiv Muriza.. Zapamtite zlikovci, Bog sve vidi, pazite da se i vašem djetetu ne desi isto od nekoga.. Ovo nije prijetnja nego samo nešto što se zove karma, ili kletva, svakog stigne što zasluži.. Samo, ponekad se ostvari na nekome za kime te najviše boli srce.. Vaše je pogani, to se vidi iz vaših komentara. Mrzitelji, ti si g.. no u ljudskom obliku.

Nadimak

Sram vas bilo, svi koji pišete protiv Muriza.. Zapamtite zlikovci, Bog sve vidi, pazite da se i vašem djetetu ne desi isto od nekoga.. Ovo nije prijetnja nego samo nešto što se zove karma, ili kletva, svakog stigne što zasluži.. Samo, ponekad se ostvari na nekome za kime te najviše boli srce.. Vaše je pogani, to se vidi iz vaših komentara. Mrzitelji, ti si g.. no u ljudskom obliku. ka Posmatrac Pa kad je karma il kletva u pitanju sts on to uradi i kakav je on covjek i ko je njega prokleo pa izgubi sina. Ako cemo po tvom karmi, kletvi i sudbini. Pusti se te primitvne kletve karma i slicno. Covjek je evidentno puko. Nema tu pravde nego osveta. Ja sam izgubio dijete i svi treba umru. On treba ljecenje.

gagaga

Kako je uopšte došlo do toga da ti pričaš sa zastićenim svjedokom????

/ Najnovije