Muriz Memić: 'Hasan Dupovac je patološki lažov, zbog njega sam u paklu osam godina'

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

🔥🔥🔥🔥

***!<<Nema potrebe da se vređaš

Mika

Ovi Memici su Zlo.

Iva

Ovaj medjed Muriz ce crknuti od zderanja!

MrziteljPDA

Ja bi Alisu saftao u *****! A i Arijanu bi derao kao mraz paprike. ALISA VOLIM TE

Ti bi

Ja bi Alisu saftao u *****! A i Arijanu bi derao kao mraz paprike. ALISA VOLIM TE ka MrziteljPDA Radije Alisinog muža

Balasevic

Murize, molim te, ne kvari mi ćeif kad se zezam na racun Veleove i Sokoloviceve tjelesne mase. Njih dvojicu je sevap podIebavati na racun fizickog izgleda, koji se deformisao jer su godinama radili i pisal isprazno i supljikavo. Daj sve od sebe, Memicu, da smrsas, jer mi praviš zbrku u konceptu. Hvala.

Ne pijem dok Paja vozi

Kako ste pokvareni i zli svi što pišete tako o Murizu Memiću

Komisija 3

Šta bi sa člana Ad-hoc komisije Skupštine KS koja je istraživala slučaj stradanja ...i kandidata trojke za glavnog tužitelja BIH ? Nesto se nista ne cuje o njemu i njegovim izvjestajima ?

Nece da moze

E kad Muriz i Feraget nekon kazu da obmanjuje javnost dotakli smo dno. Oni obmanuli pola svijeta. Ali nece da moze vise. Sad cekamo predizbornu kampanju i pocinje onda izvlacenje memica iz rukava i prica o novoj istrazi.

Svi junaci

Svi ovi što komentarišu ne bi mogli ni u Murizovoj štali orenoćiti. Ima nas, hvala Bogu, koji poznajemo ljude. Malo obi krindžosi zaboravili da su se i nastavnici djećali i pisali o Dženanu sve najbolje. Dobro bi bilo ili da se prkaže puni identitet ili da se ovi komentari ukinu!

Kruske i jabuke

Kakve veze imaju nastavnici i s cim? >>Svi ovi što komentarišu ne bi mogli ni u Murizovoj štali orenoćiti. Ima nas, hvala Bogu, koji poznajemo ljude. Malo obi krindžosi zaboravili da su se i nastavnici djećali i pisali o Dženanu sve najbolje. Dobro bi bilo ili da se prkaže puni identitet ili da se ovi komentari ukinu! ka Svi junaci<<

Važi

Ma ti si jedan obican profiter. Ubleha jedna,objasni naciji zasto ti je sin ako je toliko bio uljudan nosao pistolj... SRAM VAS BILOOO

/ Najnovije