MUP se oglasio o protestima u Sarajevu: Poslali i poruku građanima koji su i dalje ispred OHR-a

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Azog

Kuha se kuha. Nadam se da je Sarajevo spremno ovaj puta.

Ljiljan

Sutra ako bog da I 30 tisuća

Duško Dugouško

Oprostite, ali skupa nije imalo ni rep ni glavu. Kad gledaš sa strane nemaš pojma o čemu se uopće radi. Golo iskazivanje domoljublja, a suština je negdje u zraku. ni riječi zbog čega se protestuje. Čak je glavnu riječi imao i netko tko je kao iz "Pokreta AntiDayton" i valjda protiv AneksaIV (Ustava). Je li to poanta skupa? Ako je tako, neka vam je Bog na pomoći. Ostat ćete i bez onih prijatelja koji su vas dosad podržavali. Ako netko misli da može s pritiskom(prijetnjom?) na OHR promijeniti Daytonski sporazum i Aneks IV, onda se grdno varate. OHR to zasigurno neće tolerirati. Inače, imate priliku, tražite da OHR ode, za to ćete imati punu podršku od Dodika.

Duduk

Al bi se dijaspore patriote obradovali da bude rat u BiH. Al neće biti neće ****a odvratna

sparco

Sutra popravni.Dolazi Čovke i Dodik.Mitar Miric pjeva Nemože nam niko ništa jači smo od sudbine.Pozivaju se svi građani bez obzira na nacionalnost.Hranu nemoraju nositi donijet ce Crnogorci bureka sa sirom a točit ce se Žuja Jelen i Sarajevsko za svaki narod po jedan brend da se tko nebi uvrijedio.Na Kraju ce se politicari uhvatiti u kolo i dočekati her Šmita sa pjesmom ringe ringe raja.

Adi

Lijepe riječi su ukras!

Adi

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije