MUP KS na konferenciji otkrio koji se automobili najviše kradu u Sarajevu

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Greška

Možda 6. februara?

tata

HAHAHAHAHAH E cij krade se najvise Golf 2. Pa ja dvicu golfa nisam na cesti vidio 5 god. Jarane da ti nisi pomjesao izvjestaj iz 2005 god.

ja1

Prije ubistva policajaca krali su dva do tri auta dnevno u Sarajevu. Poslije ubistva policajaca, policija prekinula saradnju sa lopovima i sad kradu golfove dvojke ovi narkomani.

6d6d6d

Stalna kontrola policije iz Sarajeva u Lukavici i na Palama. Ako ne milom onda silom

Ne cudi me duja.

JAKO su stari, originalnih novih dijelova naravno da nema, osim generickih, potrosnih. A jos ih itekako kruzi cestama. Kad ga kucne, naruci dijelove kod majstorlopova. Odatle saberi 2 i 2.

/ Najnovije