MUP HNK-a: U Stocu mjere sigurnosti na visokoj razini

Anadolija
MUP HNK-a: U Stocu mjere sigurnosti na visokoj razini
Foto: AA / Ilustracija
Ponovljeni lokalni izbori u Stocu, koji su počeli jutros u 7 sati na 24 biračka mjesta, za sada protiču bez ikakvih izgreda i incidenata.

Glasnogovornik MUP-a HNK-a Ljudevit Marić ističe kako su mjere sigurnosti na visokoj razini, te vjeruje da će današnji izbori u Stocu proteći bez incidenata.

”Jutros u 7 sati policijski službenici prema planu osiguranja koji čini operativni stožer preuzeli su na svim biračkim mjestima osiguranja, kako je predviđeno zakonom 50 metara od biračkog mjesta. Do sada nismo imali nikakvih narušavanja javnog reda i mira. Nadam se da će tako proteći cijelo glasovanje danas u Stocu“, rekao je Marić

Ponovljene izbore u Stocu, zbog eventualnih zlouporaba i kršenja izbornih pravila, pod pojačanim nadzorom nadgledaju službenici CIK-a i predstavnici Koalicije za slobodne i poštene izbore „Pod lupom“, uz međunarodne promatrače i akreditirane promatrače političkih subjekata. Uz sve to, MUP HNK-a pratiti stanje sigurnosti kako bi danas neometano protekli ponovljeni izbori u ovom bh. gradu. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije