Mujanović: Schmidt će biti ključni govornik u Njemačkoj o BiH dijeleći scenu sa ultranacionalistima

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

.

Njemački putinofiski kriptonacist.

Tuner

Pa neka dijeli. Da vidi sa kim ima posla

Haha

Krajnje je vrijeme da se Šmita izbaci iz 23%. On jednostavno ne prestaje sa ujdurmom!

Gost_Radio_Sarajeva

Išćerati ga ****jivom motikom.

Hb

Niko Hrvatima ništa ne nameće već oni nameću drugima

Proximus11

Krmak sa Pantovčaka je totalno odlijepio, sada eto prijeti i nedozvoljenim ulaskom HV u BiH pod krinkom EU snaga. Jesu li ovi iz NATO-a toliko ludi pa ovo puštaju ili treba neko drugi da kretena zaustavi.

Panzer

OVO JE ONAJ ANONIMUS ŠTO NEZNA JEL MUŠKO ILI ŽENSKO,PAMETUJE NEŠTO SVA SREĆA PA SE *****ČE NIŠTA NE PITA

¨sa sumnjivim akademicima i ultranacionalistima¨

Znaci negdje ce bit sa ba li jan de rima?

Schmidt, ili napravi grODZOnsku, ili mars van!

Shmidt VP, propali ministar poljoprivrede i plaćenik HDZ, na skupu krajnje desnice, krivotvoritelja historije, nazi i *****ha ljubitelja, skup za poželjeti, nije se ni čuditi što Evropa srlja u rat, uništenje, ko sa Zovko sjedi us.an završi. Schmidt, ovo ili objasni ili marš iz BiH. ka Woodpecker killer

/ Najnovije