Mujanović: Rusija nam otvoreno prijeti, sve kapacitete usmjeriti na ulazak BiH u NATO

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hm

Hahaha, jadniče, jesu li ti to naložili tvoji nalogodavci iz američke ambasade! Samo , majmuni bosanski, da se zna, mi više ne ratujemo ni za koga! Sikter svi!

Subject

Evropa veoma sporo djeluje i još uvijek nije prepoznala opasnost srpske politike koja je u stanju za radi svojih veliko-nacionalističkih interesa pojedinih političara izazvati i treći svjetski rat i uvući u direktne sukobe istok i zapad.. Sve ovo što rade pokušali su već u Makedoniji i Crnoj Gori i još uvijek ne odustaju.Izjava ambasadora je nesmotrena pogotovo jer je tek došao i otvoreno se stavio na jednu stranu čak citirajući i neke rečenice političara iz RS-a.

Y

Zato sve Ruske proizvode izbjegavam u potpunosti pogotovo Gazprom pumpe

N.G

Dijasporo i patriote vi ste 666 999

@srbi

Neka mi neko od ovih srba objasni. Sto bih ulazak Bosne u NATO problem? To bih znacilo da nema rata ali i odcjepljenja rsa. Srbi, jel to to?

/ Najnovije