Muamer Aleta o mjeri ‘zaključavanja cijena’: 'Ovo je samo početak zaštite standarda građana'

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

adi

nemojte nas vi stititi, *****e ti, sta ste zakljucali bingo od prosle godine diga sve 100%, i dize na mjesecnom nivou

Ako

i on sam vjeruje u ovo što je rekao onda mora pod hitno da posjeti kliniku Nefo Zec. Mjere koje se provode u BiH i korumpirana vlast, mislim na sve vlasti u BiH od 1996-te pa nadalje, dovele su do toga da trenutno u BiH ne živi više od 2,5 miliona stanovnika.

odvra tan

si kad te čojk vidi, postoji osjećaj da masu manipulišeš jer si valjda Votogeničan

Željko

Druže moj jasno je zašto braniš tu mjeru! Zato što vam ona omogućava da derete narod koliko hoćete a te cijene ste podigli pa zaključali. Sad ste dogovorili i neradnu nedjelju jer nemate radnika pa da ne bi dizali plate izbijate jedan dan rada! Vi ste u nivou mafije samo što svaka država ima svoju mafiju a vi mafijaši ovdje imate svoju državu

Nema kontrole

Kakvo zaključavanje cijena, pa to je varka, nema nikakvih rezultata, nikakvih mjera, sve je šuplja. Kontejneri su korisniji za opstanak od ijedne lažne mjere. Prekopavaju se bezbroj puta od jutra do sutra. To je činjenica! Lidl će vas pomesti.

Nemoj ...

... biti smijesan, kakvo crno zakljucavanje cijena?!

A mjere ne postoje

Kojim povodom se ovaj reklamira? Nadam se da vam plaća za objavu ovih gluposti i neistina. Eto Lidla pa ćemo vidjeti kako dalje. Nadam se da će radnike ispoštovati u svakom pogledu bolje nego ovaj gazda.

/ Najnovije