Može li Komšićeva apelacija Ustavnom sudu uticati na način popune Doma naroda PFBiH?

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Adi

ne moze, OHR i Smit su iznad ustavnog suda, moze sejdo popti flasu ljute da smiri bolesne zivce

Frankenstajn

Rasturaj ovu rugobu od takozvane BiH.

Ivan

Moze ga sejdo poglabati s atom apelacijom, iza smita stoji amerika, engleska, i njemacka pa se vi za****jite, sejdo ce raturiti bosnu, on je vece zlo od svog sefa bakira

Ljiljan

ne moze, OHR i Smit su iznad ustavnog suda, moze sejdo popti flasu ljute da smiri bolesne zivce ka Adi NAPRDIMO TI MI SESTRU,KĆER AKO IMAŠ(bez obzira na godine)A SVINJU KOJA TE OKRMAČILA TI OPLODI !!

Mile

Sejdo na aparatima..

Ljiljan?

Izgleda da ne mereš bez krmadi, tobe jarabi!!!

Panzer

SEJDO JE NAJVEĆE ZLO,GLUPI BOŠNJOOO TO NE KONTA,NJEMU JE BITNO NAPOKOSTITI DRUGOM

Vuksaontaria

Treba nas uništiti do kraja

Gost

Kada su visoki predstavnici kršili Ustav na štetu druga dva naroda tada ste goborili da je to u redu.

/ Najnovije