Logoraši povodom godišnjice presude zločincima UZP-a: "Hrvatska i danas slijedi istu ideju"

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jole

I sad ste se uhvatili ovih stranaka koje idu u zajednicku vlast sa hdz-om a nije vam smetalo sto je do sad sda svih ovih godina bila sa njima partner u vlasti...to samo govori da ste vi iz udruzenja produzena ruka sda stranke

UZP

JE VODILJA HRVATSKE POLITIKE U BIH!DA JE PRAVDE IZBACILI BI IH IZ EU!

hbrundi

Danas je dan republike i stari je popio malo!

Farkaš

Da nemaju potporu iz Europe kao europejci ne bi slijedili istu politiku.

Ne pijem dok Paja vozi

Danas je dan republike i stari je popio malo! ka hbrundi Na televiziju Lepa Brena i stari se sjeća ratnih vremena...

Banovani fašista

***

zoma

Čista laž naslov i ovaj tekst!Kako se mogu suditi mrtvi ljudi i koji nisu navedeni u optužnici?Jedino u BiH i sda ekipa ono "bakir te tuži,bakir te sudi"

zoma

***

Celo

***

Praljak je ljudina i po.

Znajuci da nije kriv, radije je sebi uzeo zivot, nego ga zivio stigmatiziran! Jak, jak covjek!

LJILJAN

***

Adi

***

Adi

***

/ Najnovije