Morbidan govor Radovana Viškovića: Izvrtao Salkićeve riječi i vrijeđao žrtve genocida u Srebrenici

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

U3PMTM

Nevjerovatan fašista i seljačka glavurda sa ožiljkom. Ako sudovi i ova strana ****a ne reaguju na ovakve gadarije, npr OSCE, nekakva civilna društva, američka ambasada i slični onda baš podržavaju ovo fašističko đubre, a u federaciji ne bi trebao da dolazi. Možda je to za onog Hilla samo folklor, korumpirani nazovi diplomata.

Viskovicu

***

***

***

Nista novo

Bosanski Vlasi jesu morbidan narod. To nije cudo ako se zna da su nerijetko zacinjani vanbracno, cesto incestom. Cudo bi bilo da je drugacije. Samo Aca ibn Fahri Musliu je dokaz toga.

Istina

****in sin

tuner

viskovicu sacekaj maj 2032. brze ce doci nego sanjas, a nabavi traktor

PolandForever

***

NoMoreGTRS

Hoćeš li reagirati VP Schmidte?? Jesi li živ Funkcijo preplaćena?? Ima li te na mapi?? Ili ćemo se sami pobrinuti za ovog nerasta??!!

Institucije

Treba rasformirat sipu,tužiteljstvo i sudstvo ,jer su to impotentne institucije koje hvataju kokošare,švercere nekakvom robom i drogom,a rušitelje drževe podržavaju.

***

I lažovi ...Srebrenica je bila ***

071

Ovaj je ljudski i civilizacijski otpad, koji treba otpremiti u instituciju zatvorenog tipa. Velikosrpski nacionalizam je toliko unistio, degradirao i ponizio Srbe, napravio od njih budale i zlocince u toj mjeri da od njih na kraju nece nista ostati. A za RS se ne brinem - na kraju ce RS-u ostati nadleznosti za folklor, jer sve ostalo je za ovakve visa matematika.

Guest

Vlah, ostaje pogani vlah. Genocidaši!! Da bog da se takvim zivotinjama, genocid desio u kucama!!! 🤮🤮🤮🤮🤮

/ Najnovije