Mladi protestuju zbog odluke Nihada Uka: "Draga Vlado KS, vi ste danas, ali bi mogli biti juče"

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Selma

U potpunosti podrzavam ove mlade ljude.Bore se za svoja prava.Vlast ih u godinu dana 3,4 puta laze,bit ce pa nece biti.Sa ovim se pokaxuje nesposobnost ove karikature na celu vlade.Djeco draga imate 5 oktobar.Znate sta vam je raditi.Angazujte se na sve strane,porodicu,rodake,prijatelje,poznanike,komsije i jednostavno izadite na izbore i pometite NS za sva vremena.

IVA

OPET BIRAJTE SMECE IZ TROJKE I OVO GLUPO NEDONOSCE OD UKA!

Kokošari

Dobili su i previse. Imaju posao imaju gajbe imaju babe. Ako je nekom zao ili ima novaca viska neka im da.

Lijepe riječi su ukras

***

Radoslav Hadziemirhafizovic

Omladino ne trebate se nervirati.Ako ovaj Uk ne da vi lijepo na izbore i gdje god vidite nekoga iz nase stranke preskocite.To vam je nacin da ih sklonite sa vlasti.

nasvasta

Kako je tek u ZE DO kantonu nikad ni feninga pomoći za mlade to vam je zelena banda koja se krije iza vjere .Neprijatelji svom narodu samo kradi i uhl**** familiju ,a sve selam alejk teški licemjeri i haramije.

Gost

Penzionerima subvencija na potrosnju struje u maksimalnom iznosu od 5 KM. Toliko o subvencijama, mladi ne nadajte se nicemu od ovih uhl****

Ja1

Nase ljude kad u anketi pitaju, hocete li glasati, najcesci odgovori su, necu, sta MI je dao, nista MI dao nije, svi su isti

Tužba

Ova ekipa je iskorištena za nešto drugo. To je svima jasno. Šetnja im ništa neće riješiti, samo tužba.

Stara mladež

Ima i starih, iz Starog grada, šta oni traže, penzije?

Mi bismo,vi biste

Eh, moja mladosti, podržavam vase zahtjeve, “ali bi mogli biti juce”, treba da piše :”ali biste mogli biti juce”

***

***

/ Najnovije