Mladen Bosić: 'Ovo je momenat da se zapitamo šta će se desiti dan poslije'

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Roker

Kad ce bit sahrana bih? Pitam za prijatelja:)

Objektivan i nepristran

Dvije stvari. Prva: budzet za izbore? Ja ne znam, mozda mi je nesto promaklo, ali koliko ja shvacam problem je sada tih nekih 12 milijuna KM, je li to? Pa toliko izbace iz zadnjeg dzepa svaki od nasih dicnih lopova da se ne napregnu, sto ne naprave neki vid "pozajmice" drzavi da se odrze ti izbori? Toliko ima i Dodik i Covic i Bakir i Radoncic, vjerojatno ima i drugih koji imaju toliko da se ne oznoje. Druga i puno dublja tema. Bez izbora kaze ovaj gore "nema drzave", ja bih rekao bez tzv. "demokratskih izbora", nema vise Levijatana od sistema, put vodi u anarhiju, a sto je nazalost... ODLICNO za danasnji svjet jer je sistem ne u nekrozi, vec kompletno odumro i sada jos samo smetaju njegovi ostatci. Pljackaju, dizu cijene u nebo, cine zivot tezim gradjanima na svaki moguci nacin itd itd... bojim se da ce na kraju inicirat i jos puno ratova diljem svijeta, a sve bi se to izbjeglo odbacivanjem sistema.

Crko

>>Kad ce bit sahrana bih? Pitam za prijatelja:) ka Roker<< NIKADA A MOZDA NI TADA.

Adi

sami ste sebe ukopali namecuci hrvatima sejdu, savjetujuci po dzamijama za koga da glasaju, a sada lijepo skupite od silnih milijardi koje ste pokrali od naroda pa organiziujte sebi izbore u 23% rezervata koje vam je nato oslobodio

987

Živimo uz fašiste i tome trebamo učiti našu djecu da ne bi doživjeli ono što smo mi.

/ Najnovije