Mirni skup podrške Palestini u Sarajevu: "Uz tebe smo, Gazo"

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Lafo Mamone

Budalaština, ne znaju ni gdje je Gaza.

Dla

Lijepo. Uvijek treba potrebitom pomoci.

Mex

Ovaj musa je debil kakvog nema gdje su zastave izraela zašto ne šaljete poruku mira a ne strana nekakvih mi za ove ovi za one i tako ljudi ginu a musa osta glup ko kur..

Ralle

E ako se sad ne smiri..nece nikad..kad ovaj zaprijeti, Izraelci će se usrat u gaće..

Zastava Vijećnica

Lijepo je "socijaldemokratska" gradonačelnica pokrenula spiralu prepucavanja zastavama po BiH nakon što je stavila zastavu nepriznate države Palestine na zgradu Vijećnice. Neodgovorno, nezrelo i na mlin onih kojima odgovaraju sukobljavanja u BiH. Za ovaj potez bi morala podnijeti ostavku, jer je ona sama odlučila da grad-simbol Sarajevo svrstava na jednu stranu u višedecenijskom sukobu. Na kraju se ta vrsta podrške završi u ovakvim protestima ekstremista nadahnutim sloganima tipa "Jedan narod, jedan vodja".

Ha

Ovaj Musa bolje da pripazi da on ne završi kao HAMAS, koji ovako zdušno podržava!

Licemjerstvo

Pa eto, kad je tako hrabar, što ne protestuje protiv Amerike, koja podržava Izrael! Nego "junačko" Sarajevo organizuje svečani doček tim snagama . Dosljednost svojim stavovima, nema šta!

/ Najnovije