Šarović razočaran: Nepotrebna odluka Inzka, ali Milorad Dodik mu je dao opravdanje

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

W

DODIK I SVI DRUGI SU PRIZNALI GENOCID. IMAJU VIDEO SNIMCI I SUDSKI DOKAZI.

Jojo

Bravo W,u pravu si

Gost

e moj Šaroviću, mrljaj, prljaj, ova Odluka pomaže najviše pravoslavnim Bosancima. Jar vaša nacionalna ideologija bi ih uništila do kraja. Upravo zato želim da Vučić što duže istraje, jer kraj priče će biti jako bolan. Srce genocidne ideologije je Sanu. Nego, Šaroviću, "1943 je godina", prelazi u partizane dok je vrijeme, poslije će biti kasno.

Damianusdarcus

Kako odluke VP nisu dobre... kada su tebe skinuli, vidi kakav si se vratio... miran, tih, poslušan... četnik još uvijek, ali dresiran četnik. Vidiš da odluke imaju rezultat!

Dudek Krivousti Njofra

Veliko evropsko ime ŽAK ŠIRAK PREDSJEDNIK FRANCUSKE sredinom avgusta 1995 reče SRBI SU NAROD BEZ REDA ZAKONA I VJERE što će reći NAROD svetosavskih paganskih Isilovaca terorista idiota i UBICA opasan po okolinu i remetilacki faktor Evrope za završni genocid nad Bosnom GENOCID U SREBRENICI potrebno je angažovati najmanje 35 hiljada Srba

Dudek Krivousti Njofra

INZKO IDE SVIJETLA OBRAZA. PRIVREMENO JE SAČUVAO GENOCIDNU TVOREVINU TZV RS..SLIJEDI PRAVNA BITKA

miki

Radi se o zabrani negiranja OHR,trajnog vojnog ufuljavanja Nata i okupacije Bih.Razlog za ufuljavanje Nata i okupaciju Bih su žrtve genocida,muškarci i dječaci muslimani,kao vojnici.Bolje bi bilo da su osuđeni za civilne žrtve.Inzko je donio zakon protiv Bih jer se iza zabrane negiranja genocida krije zabrana negiranja Nato organa i trajno vojno prisustvo Nata.

/ Najnovije