Mirjana Marinković-Lepić pozvala na distanciranje od stavova HAZU: "Ne dozvolite"

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mato Spaić

Ja sam oduvijek distanciran od budala I lažnih predstavnika a u biti velikih lopuža poput čovića!

Habuhabuhabu

Jadna im majka kuda su se zaputili.

Ljiljan

Bravo Mato Bosanki katoliče čiste I neiskvarene duše!!

TNT

HAZU + SANU = Fasizam !!

Mirza Tvica

Demokrate akademske, neka prvo revitaliziraju entitet Srpska krajina

Mostar

Jedini ispravan put za BiH je troentitetsko uredjenje. To je jedino problem za Bosnjake jer sa tim gube ono sto bi zeljeli da imaju. Zasto bi se svi patili radi nerealni zelja jednog od nas?

Den Haag

Jedini ispravan put za BiH je troentitetsko uredjenje. To je jedino problem za Bosnjake jer sa tim gube ono sto bi zeljeli da imaju. Zasto bi se svi patili radi nerealni zelja jednog od nas? ka Mostar Gospodine, a sta mislite da li ce ovo biti problem za Sud u Hagu? Oni vec imaju iskustva s UZPom, tako da ce lako prosuditi...Samo se pitam hoce li akademici ponijeti u dzepu neku malu bocicu...

Nista, onda i manjine u Hrvatskoj i Srbiji kojih ima 4% ko i vas u BiH treba da dobiju teritoriju i 50% drzavnih funkcija da nisu "ugrozeni"

Jedini ispravan put za BiH je troentitetsko uredjenje. To je jedino problem za Bosnjake jer sa tim gube ono sto bi zeljeli da imaju. Zasto bi se svi patili radi nerealni zelja jednog od nas? ka Mostar

@Mostar

Reorganizacija Drzave cijele BiH, slazem se i od toga niko ne bjezi, nego je problem u stvaranju treceg entiteta ali sano na teritoriji FBiH. Dodik podzava tu politiku u zamjenu za cinjenicu da se RS ostane netaknuta. Znaci reorganizacija cije le drzave ili Nista. Peace.

Bosanac

Rvati genocidni trazite od genocidnih srbendi teritorije vi samo na nas navalili ok treci entitet al i genocidnu zivotinjsku smrdljivu tvorevinu ukljucit i tamo ima Rvata

Ne,...

...nemojte psovati, nego glasajte za ovu gospodju. Ona zna sta je drzava, gdje spada i ko joj (nam) opet radi o glavi

Ak bih vas mogel korigirat suse

Jedini ispravan put za BiH je troentitetsko uredjenje. To je jedino problem za Bosnjake jer sa tim gube ono sto bi zeljeli da imaju. Zasto bi se svi patili radi nerealni zelja jednog od nas? ka Mostar . Trojice id nas pet.

Statisticki

Od nas deset, samo jedan hoce mini NDH. Trojica ga kuraze, a sestorica su protiv.

N

U sta se ova hrvatska pretvori. Cudoviste koje samo belaja trazi.

/ Najnovije