Mioković o sramotnom istupu u Bužimu: Srce mi je ko' planina...

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Panzer

Zadojenost i primitivizam.Čudi me pola Bužima radi vani tj.po kršćanskim zemljama.Ispade oni radikalniji od pustinjaka arapa.

Penzer

Pola Nanića ima Hrvatske papire kao krajišnici

Dragane,ako ce osvanuti Bajramska cestitka u Širokom brijegu, nemamo nista protiv….

.

Kontaš……

.

Covjek

U svakom zitu ima kukolja.

SAMO KAD U ŠIROKOM BRIJEGU OSVANE BAJRAMSKA ČESTITKA ZA BAJRAM I U BUŽIMU ĆE BITI BOŽIĆNA ZA BOŽIĆ! DRUGAĆIJE NE!!

.

Veži konja gdje ti Aga kaže

Dragane,ako ce osvanuti Bajramska cestitka u Širokom brijegu, nemamo nista protiv…. Plati pa provjeri ali vjerojatno bi ostala bez obzira što u ŠBrijegu nema džamija.To je stvar kulture i kućnog odgoja

Nikolica s prikolicom

Pola Nanića ima Hrvatske papire kao krajišnici ka Penzer Pa šta,pa oni i jesuHrvati. Pismenijima je to uvijek bilo jasno, a nepimeni...oni su enebitni.

Hava

. ka SAMO KAD U ŠIROKOM BRIJEGU OSVANE BAJRAMSKA ČESTITKA ZA BAJRAM I U BUŽIMU ĆE BITI BOŽIĆNA ZA BOŽIĆ! DRUGAĆIJE NE!! Koliko idiotluka i gluposti u ovom napisanom, nisi svjestan ni ti ni oni koji slicno pisu. Pa ako je neko dobar, ljubazan, drag, miroljubiv on je takav i tako se ponasa. Kakve on sad ima veze s nekim ko nije dobar, drag itd.? Je li sad taj dragi i fini covjek mora da postane stoka kakve ima na nekom drugom mjestu s kim on nema veze? Glupani

/ Najnovije