Mioković o dešavanjima u Neumu: Čović će sad malo kod Dodika...

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pop

ko vam je ova straleta? Glupa pandurcina koja js prodala srpsku veru

kikirez

Dr Chovke i Prof Dudu,stari svingerashi!

Radiosa

Toliko ste srozali ovaj portal da gledate dno odozdo, i to: S tim sto ste dozvolili raznim primitivnim bolesnicima ,maloumnicima koji psuju i vrijedaju sve redom bez obzira na etnicki prefiks(i jedni i drugi i treci) da komentarisu i ne brisete te za ljudski mozak uvredljive komentare. Dok sa druge strane brisete komentare normalnih ljudi koji su ogorceni na ludilo nase stvarnosti i koji kritikuju vlastodrsce . Isto tako brisete savjete vasim novinarima da paze na gramatiku i izbor rijeci. Tim svojim ponasanjem sirite mrznju koje nam zaista ne nedostaje imamo je na izvoz. Tako samo gubite normalne ljude koji vise nece otvarati vas portal pun mrznje. Vama na izbor ,ali ukoliko nesto ne promjenite u svojoj politici molim vas da izbrisete ime naseg grada Sarajeva iz imena svog portala mozete brisati komentar koliko hocete cinjenice ostaju cinjenice

Seno

Za 10 godina ce nestati Hrvatica u BiH. Samo se drzi Izetbeg

Gost

"Penzionisani policajac". Pa i ja sam u penziji, zanima li vas šta ja imam reći?

N

Jbg covicu, da si bio normalan hrvat u bih i postovao bih, a ne sastajao se sa fasistima i bosnjaci bi glasali za tebe, isto kao sto glasaju za komsica. Al ko ti je kriv. Placi koliko hoces, zeljko predsjednik.

Ko je tebe potrosio?

bas si izraubivan

/ Najnovije