Ministrica Pozder najavila da će se u FBiH kažnjavati nelegalno odlaganje otpada na deponijama

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Laxative

Ona nema veze s mozgom a samo se slika sa nekim nevino-utačkanim facama.

IVA

ZASTO NE KAZNITE LOKALNE VLASTI POLICIJU STO NE RADI SVOJ POSAO?????????????????

Željko

Ministrica dobro izgleda!!!!!!!

Laxative

Ministrica dobro izgleda!!!!!!! ka Željko Prava podobna stranačka kloculja.

AntiFGR

Nikada nije radila u realnom sektoru kod privatnika, čitav život je na budžetskim jaslama. Najveća ubleha, neznalica i prodavačica magle

pametnica

e jesi pametna , dodji u logavinu i pocisti kontejnere, najobicnije

Istina

Jos jedna u nizu poslijeratnih komedija,odrasla na Alipasinu i raja se uvijek ismijavala sa njom ali eto rat je cudo.

alf

sta je sa onim autootpadom 20 cm od M17 izmedju Jablanice i Konjica, koji je i na drzavnoj zemlji?? Hoćete li onoj budali reći da mu članstvo u SDA nista ne znaci?

Matrixus

A ništa o tome da će se zakonski kažnjavati zbog nelegalnih deponija, a uvezana je sa nekim šupljikatorima što su se kao zanimali za ekologiju, a ovamo ništa.

/ Najnovije