Ministarstvo sigurnosti tvrdi da su izvještaji o kampovima u BiH izmišljotina: 'Namjerno to rade'

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

NarkoticiiProbiotici

Baš ćemo tebi vjerovati na riječ...

USA

*****cki kampovi vjerovatno postoje negdje po BIH šumama.

IVA

stav Ministarstva sigurnosti i sigurnosnih agencija Bosne i Hercegovine neutralna politika. :):):):):) NESIC TROPRSTAS , NEGATOR GENOCIDA , SMECE KOJE JE KOD MARICA PRAVIO SALE NA RACIN POBIJENIH U SREBRENICI , MRZITELJ BOSNJAKA GOVORI O NEUTRALNOSTI.

Slobodna Država!

Slobodna Država Hercegbosna i Slobodna Država Republika srpska NEMINOVNO moraju i FORMALNO POSTATI ISTO što i Slobodna Država Bavarska u Njemačkoj. STOP islamskom grOADŽanskom terorističkom radikalizmu u Fosni! Inšalah, alahu ekber, tekbiiiiiiiiiiiiiirrr!

Laxative

Slobodna Država Hercegbosna i Slobodna Država Republika srpska NEMINOVNO moraju i FORMALNO POSTATI ISTO što i Slobodna Država Bavarska u Njemačkoj. STOP islamskom grOADŽanskom terorističkom radikalizmu u Fosni! Inšalah, alahu ekber, tekbiiiiiiiiiiiiiirrr! ka Slobodna Država! Šugo šugavi to nisu slobodne države nego tiranije dvojice seljačina, male teritorije pod vlašću kriminalaca i narko-mafije. Ako je to tebi želja dabogda uživao do kraja života u radosti i pod nogama fašističkih tirana, MTSJ.

Laxative

Zašto bi Moldavci lagali, sigurno su došli do svih informacija, nije mi jasno samo šta je radila OSA cijelo vrijeme ili OS pa da to pohvataju na licu mjesta i razvale a ne da šute i kriju ili možda čekaju BG ili Zg za dozvolu. A tek šta radi EUFOR?? Ovo je sve maslo Am-Brit administracija, žele da izazovu sukob. A glupani iz EU ne vide ništa ili su toliko Islamofobni da im to i odgovara, litijumom se pogušili.

Ne pijem dok Paja vozi

***

Služba

Izgleda da bolje informacije imaju pojedini novinari od ovih službi. Eno covjek na kliksu nabrojao sve sta ima u kojoj kasarni na podrucju BIH, kakvo naoruzanje, municija, koliko cega ima i sve ono sto se nekad smatralo vojnom tajnom. Samo jos sto nije objavio snimke sa drona. Sve me podsjetilo kada su u ratu novinari objavljivali koliko je metara fulila koja granata.

/ Najnovije