Ministarstvo sigurnosti BiH o navodima da su državljani BiH na strani ukrajinskih snaga

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

registriran

Pa sta i da jesu, Budalo. Ima vas Zohara i po Bosni i Crnoj Gori. Smradu.

nEMA DRZAVLJANA bIh NA STRANI uKRAJINSKIH SNAGA U ukrajini ALI IH IMA NA ruskoj, JEBBO TE OTAC KRIVOSLAVNI!

kAD VIDIM NJUSKU OVOM KOPILETU LAVROVU, JEBBBO MU KACAVENDA POROD I NJEMU I MILOKRADUD ODIKU, POVRATIO BIH NAJRADJE!oVA USRANA rUSIJA SE POCELA PLAHO KUURCITI PO BOSNI, RADE STO ZELE !pRODOR KOMUNISTICKE CRVENE GAMADI TREBA ZAUSTAVITI POD SVAKU CIJENU I PREKO REDA UVESTI bIh U nato A PRIJE TOGA ODRZATI drzavni referenduim.Pa ako se milooKrad opet bude bunio, zna se sta treba da usljedi!

Ma da

A vi da je istina odmah bi priznali da da to se radi.

Srbi su najveci lazovi

Srpska skola laganja,u ovoj napacenoj drzavi necete sigurno naci budale za topovsko meso.sumnjam dabi i jedan onaj ko je prosao rat otisao za placu od milion maraka.trenutno sam u losoj situaciji a nebi mi naum palo takvo nesto,mada sam visko iskusna osoba koja je prosla mnostvo obuka i ucestvovanje u proslom ratu.znam baratat s svim oruzjem,jedino nisam avion vozio,sve sam ostalo prosao,nebi sad otisao za ponudu od 10 milona eura.sroske lazi.

071

Državljani BiH, makar oni koji imaju mozga i koji su odrasli ljudi, su na svojoj strani. I stoga ćemo se riješiti ove halaše koja nas na razne načine zalaže, maltretira i devastira već trideset godina. Pa se onda možete po zatvorima tokom jednosatne šetnje raspravljati ko je na čijoj strani.

Bosanac

Navijam za Demokratiju a ne ruski teror mrs rusi iz Bosne

Hercegovac u Bosni

Nevjerovatno ,pa čovječe daj vise otkacite od nas ,ovi političari ,seoske varalice dozvat će nam i meksičke kartele ovdje.

TALIBANCICU HOCES PROTIV RUSIJE

RAT CE TRAJATI PET DANA NECES STIGNUTI NI DA PODIGNES DIMIJE NI DA TREPNES GLUPANE KAD TI GACE SPADNU NECES STICI DA IH PODIGNES TO STOJE NEKOLIKO SVOJIH DZIHADISTA IZMETBEG POSLAO NISTA TO NIJE MOZDA ON HOCE DA RUSIJA RATUJE I SA BOSNOM MALO PUKNE NA SARAJEVO NA OKUPATORSKU SEBILJU

TALIBANCICU

NEDIRAJ LAVA DOK SPAVA BOLJE TI JE NEMOZE NIKO PROTIV RUSIJE DA MOZE DO SADA BI VEC REAGOVALI NA SVOJ BRUTALNI NACIN KAO I UVIJEK PRIJE BOLJE TEBI CUTI

/ Najnovije