Ministar Zukan Helez poslao važnu poruku građanima BiH - posebno stanovnicima Srebrenice

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

Bravo gospodine Helez! Ne treba nasjedati na provokacije

Dad

***

Role

***

***

***

Kontrola

Lijepe riječi su ukras!

Haha

Niko ne sme da vas bije!

WTF?

***

BABABIBIBUBUBOBO

***

Ralle

Bugojanski kabadahija. Pitajte u Bugojnu ko je ovaj i velika većina, osim rodne mu Vesele, reći će da je kompletan idiot. Čovjek dva puta krivično osuđivan za fizički napad na drugog i on sada državni ministar. I sad bi kao njemu ljudi trebali vjerovati.

To nije istina

***

i Neće

***

Eu je to

KOLIKO SU RASLE PLAĆE U HRVATSKOJ? Bolnicama povišica 332 eura, javnoj upravi 202, osnovnim školama 217 eura.

Dosta

Srebreničani nebojte se,prvo će vam dijeci dijeliti čokolade,a onda počima klanje.Pretpostavlja i da će na groblju u Potočarima sve nišane sravnit.Nebojte se to su samo***,a svi znamo kako su oni ***. ka Kontrola Dosta vise o tom klanju, sta god da se dogodilo kakva god ubidtva bila ali klanja nije bilo. Ne zavadjajte i ovako zavadjen narod

Sveti Američki Gugl

Sve je bilo jasno još kad Srbija na ovu sramotu nije reagovala i nije tužila... SRBIJA GA NIJE TUŽILA! Morgan Friman: "Srbi su genocidan narod"... Inače, dok u UN-u Srbe proglašavaju ***narodom, direktor Jasenovca podneo ostavku jer su Hrvati našli i dokazali nekakve laži u Memorijalnom centru!

DA, BILO JE DOKAZI PREDOČENI

Dosta vise o tom klanju, sta god da se dogodilo kakva god ubidtva bila ali klanja nije bilo. Ne zavadjajte i ovako zavadjen narod ka Dosta //// KLANJA JE BILO, KLANJA PA BACANJAU DRINU, NA SUDU SU PREDOČENI DOKAZI, DAJTE MALO ZAGUGLAJTE I INFORMIŠITE SE. A OKO ZAVAĐANJA - TO SE OBRATITE PREDSJENIKU DODIKU, ON JE TAJ KOJI ZAVAĐA, DIJELI, MRZI I I KREIRA NACIONALNU MRŽNJU ZA BI SEBE ZASTITIO. A VI NASJEDATE I LIJEPITE PLAKATE DANAS

Servi

Dok je kineski predsednik Si bio u poseti Srbiju je zvao SERVIA, a to u prevodu sa latinskog znači robovska. Niko o tome ne govori ništa?!

***

***

***

***

Objasni

***

E sad

***

Derim

***

/ Najnovije